Muzeul de Artă “Vasile Grigore”

  Caravana Muzeelor, care cuprinde mai multe ateliere destinate copiilor de până în zece ani, se va desfăşura în perioada 27 octombrie – 15 decembrie, în mai multe muzee din Capitală.

  Atelierele se desfăşoară în trei spaţii diferite: la Anaid Art Gallery, la Muzeul de Artă “Vasile Grigore – Pictor şi colecţionar”, şi la Muzeul Naţional al Hărţilor şi Cărţii Vechi.

  Pe data de 17 noiembrie, ora 11,00 şi duminică, 18 noiembrie, ora 11,00 va avea loc atelierul de pictură pe lemn, la Muzeul de Artă “Vasile Grigore”.

  În ziua de 24 noiembrie, ora 11,00, la Anaid Art Gallery va avea loc expoziţia intitulată “Zoolandia” de Raluca Arnăutu.

  Duminică, 25 noiembrie, ora 11,00, va avea loc atelierul “Ecologia pe înţelesul copiilor”, la Muzeul Naţional al Hărţilor şi Cărţii Vechi.

  Pe data de 8 decembrie, ora 11,00, se va desfăşura atelierul “Lumea acvatică”, la Anaid Art Gallery.

  Tot în Caravana Muzeelor, pe 15 decembrie, ora 11,00, va avea loc atelierul intitulat “Plantele carnivore”, la Anaid Art Gallery.

  Taxa de participare este de 20 de lei pentru un atelier, iar în cazul în care înscrierea include minimum patru ateliere, taxa este de 15 lei.

  Caravana Muzeelor pentru grupuri organizate şi atelierele de week-end sunt realizate de Global Mindscape în parteneriat cu Muzeul de Artă “Vasile Grigore – Pictor şi colecţionar”, Muzeul Militar Naţional “Regele Ferdinand I”, Muzeul Naţional al Hărţilor şi Cărţilor Vechi, Muzeul Naţional al Pompierilor – Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, SC Electrica Serv SA – Muzeul Tehnic “Prof. Inginer Dimitrie Leonida”, Anaid Art Gallery.

  Întrucât participanţii la atelierele de vacanţă au apreciat parcurgerea micului circuit între muzeele incluse în program, având ocazia să-şi cunoască mai bine oraşul şi, uneori, să păşească în muzee pe care nu le mai vizitaseră înainte, grupurile de şcoală sau grădiniţă sunt încurajate să beneficieze de activităţile organizate în cât mai multe locuri.

  Astfel, pentru participarea la cinci sau şase ateliere, taxa de participare (care include materialele folosite şi accesul în muzee) se reduce cu 50% (10 lei / copil / atelier) în comparaţie cu cea practicată în cazul unei activităţi izolate (20 lei / copil / atelier).

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 2

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Str. Maria Rosetti nr.29

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU