Muzeul figurinelor de ceară. Expoziție la Palas Mall – Iași

16 Februarie - 10 Martie 2024
Iasi

Amplasată în Atriumul Palas, expoziția Muzeul figurinelor de ceară are loc în perioada 16 februarie – 10 martie 2024, iar figurinele de ceară, în mărime naturală, 28 de figurine vor putea fi admirate.

O „gală” inedită, unde vedete autohtone, staruri de la Hollywood, dar și personalități din lumea sportivă „se vor întâlni” în Palas. Wax Museum aduce în Atrium 28 de figurine din ceară, în mărime naturală, ale celor mai renumite personaje contemporane și nu numai. Vino în Palas, unde poți face o fotografie cu Michael Jackson, Lionel Messi sau Leonardo DiCaprio!

Vineri, 16 februarie – Duminica, 10 martie

Cinefilii se pot fotografia cu Leonardo DiCaprio, Mr. Bean, Jim Carrey, Al Pacino, Robert De Niro, Sean Connery, Anthony Hopkins sau chiar cu Daniel Craig – Agent 007. Iubitorii muzicii pot „să facă un duet” cu Michael Jackson, Beyonce, Justin Bieber, Ariana Grande, Luciano Pavarotti, Adele, Smiley și alții. Microbiștii sunt și ei așteptați în Palas pentru a-i „întâlni” pe Gică Hagi, Ronaldo și Lionel Messi. Vor fi prezenți și marii tenismeni ai României: Ion Țiriac, Ilie Năstase, Simona Halep.

Expoziția va fi deschisă pe tot parcursul programului de funcționare al Palas.

Biletele pot fi achiziționate din zona evenimentului, iar prețul este de 30 de lei pentru adulți și 20 lei pentru elevi, studenți și pensionari. Pentru copiii în vârstă de până la 6 ani, intrarea este gratuită.

📍Palas Mall – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: palasmall.ro/eveniment

Detalii Eveniment

Perioada:
16 Februarie - 10 Martie 2024

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL