Naste cum simti

  Dragi parinti, mamicile  de la Naste cum simti & Poarta-ma va asteapta la un ceai cald şi o carte bună, vineri seara, de la 4.

  Se lanseaza cartea Conceptul Continuum. In cautarea fericirii pierdute de Jean Liedloff, în Bucureşti!

  Credem că această carte are potenţialul de a schimba multe mentalităţi şi că avem nevoie de asta în România acestui moment.
  Când apare un copil, casa se umple de gadgeturi, de manuale de instrucţiuni şi de voci competente în creşterea copilului tău. Toate aceste ajutoare te împiedică, uneori, să auzi singurele voci cu adevărat importante: a ta şi a copilului tău.

  După o scurtă prezentare, vor fi alături de noi la un ceai:

  * dr. Speranţa Farca, psihanalist.
  * Claudia Neacşu, cea care a tradus Conceptul Continuu şi a făcut posibilă, dupa un travaliu de câţiva ani, editarea şi publicarea acestei cărţi.
  * Sanda Watt, jurnalist
  * Alexandra Dinca, fotograf, coperta ediţiei în limba română.

  Pentru că noi avem dorinţa de a schimba lumea un pic şi Conceptul Continuum reuşeşte să îţi redea încrederea în tine şi în copilul tău, aceasta este cartea pe care o recomandăm oricărei familii în devenire.

  Mai multe despre organizatori:

  http://speranta.farca.ro/
  http://www.nasterenaturala.ro/
  http://cuibarel.ro/
  http://www.poarta-ma.ro/
  http://www.nastecumsimti.org/

  Detalii Locație

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Str. Episcop Chesarie, nr. 6

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU