Nasturel, Don Freeman, Editura Cartea Copiilor

O poveste potrivita pentru copii de la 2-3 ani, foarte buna si de citit seara la culcare. Nasturel, Don Freeman, Editura Cartea Copiilor.

Nasturel, Don Freeman – O poveste potrivita pentru copii de la 2-3 ani, foarte buna si de citit seara la culcare.

Am ales Nasturel citind cateva comentarii de pe site-ul Editurii Cartea Copiilor, iar reactia fetitei mele a implinit toate asteptarile: da, cartea este minunata si a fost primita cu bucurie!

Am emotii cand aleg o carte, caci au fost cateva situatii cand am dat gres: fie nu era potrivita varstei, fie fetei mele nu-i placeau ilustratiile, sau chiar cartea in ansamblu. Cand am rasfoit eu cartea, imaginile nu m-au impresionat, insa copiii se pare ca au alte criterii :).

Nasturel este o poveste pentru copii extrem de simpla, care a luat nastere acum cca 60 ani, incarcata de simboluri care ne vorbesc despre prietenie si grija fata de ceilalti.

nasturel don freeman cartea copiilorDupa ce am citit pentru prima oara cartea, imediat fetita mea m-a rugat sa o citesc inca o data si deoarece ma durea gatul, imi era greu sa citesc, i-am spus ca o voi citi din nou mai tarziu, la culcare. Dar nu a fost de acord sa faca pauza, asa ca a propus sa ne uitam la poze….adica sa mai rasfoim o data. Asa am facut, si pentru ca nu putea sa se desparta nici dupa ce a rasfoit-o, i-am povestit-o, ca sa mai scurtez din text. Apoi i-a mai citit-o si tati de doua ori.

Cand am intrebat-o ce i-a placut, mi-a spus ca a i-a placut ca fetita l-a cumparat pe ursulet si l-a tinut strans in brate, adica a avut grija de el.

Nu mi-am inchipuit ca o poveste asa de simpla poate sa nasca atata emotie in sufletul unui copil de 4 ani.

Citeste si:

Unde mergem cu copilul in weekend

La ce restaurante kid-friendly mergem cu copilul

Cursuri pentru dezvoltarea copilul tau

Iata ce ne spune autorul cartii despre cum sa fie o poveste:

“Fiecare pagina trebuie sa fie vie, trebuie sa existe mereu un element de suspans, care sa te faca sa dai pagina, ca sa vezi ce se intampla”. Don Freeman (1908-1978)

Cartea este copertata, paginile sunt din hartie de calitate, cu ilustratii simple si frumoase.

Cartea poate fi cumparata de aici.

Dacă nu este disponibilă poţi cumpăra Buzunarul lui Năsturel.

Tip selectie: Pe incercate

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU