Ce Oferă Netflix pentru Copii. Plusuri și Minusuri

Am testat Netflix si iti dam pe scurt cateva impresii generale, dupa care detaliem ce ofera Netflix pentru copii.

Dupa cum probabil ca ai aflat, cel mai important serviciu de streaming video la cerere din lume, NETFLIX, a intrat in Romania.

Serviciul este specializat pe filme, seriale si divertisment.

Am testat serviciul si iti dam pe scurt cateva informatii generale, dupa care detaliem ce ofera Netflix pentru copii.

Tipuri de abonamente NETFLIX:

 • BASIC (7,99 euro) – pentru 1 ecran
 • STANDARD (9,99 euro)  – 2 ecrane + HD
 • PREMIUM (11,99 euro) – 4 ecrane + Ultra HD

Modalitati de plata: CARD (Mastercard si Visa) si PAYPAL.

Setari: initial poti alege cateva filme preferate pentru care sistemul sa-ti sugereze pe viitor programe sau filme similare. In plus poti face usor profiluri pentru toti membrii familiei, si fiecare utilizator va avea propriul set de recomandari de programe, potrivite atat gusturilor cat si varstei.

Promotie: Prima luna este gratuita.

Stop: poti renunta oricand la oricare dintre abonamente.

Subtitrari disponibile: Engleza, Franceza, Germana, Spaniola. In functie de film mai poti gasi si alte limbi insa din pacate deocamdata nu vei gasi filme subtitrate in romana.

Ce ofera Netflix pentru copii

Oferta Netflix pentru copii are si plusuri si minusuri. Iti oferim cate 3 din fiecare. Incepem cu minusurile.

Minusuri ale serviciului Netflix pentru copii

1. LIPSA DUBLAJ SI SUBTITARI IN LIMBA ROMANA ?

Este evident ca Netflix testeaza piata si pe masura ce serviciul va fi din ce in ce mai folosit se vor adapta la nevoi. In mod sigur continutul va avea subtitrari, insa reactia pietei locale va fi singura care ii va determina pe cei de la Netflix sa inceapa sa investeasca in subtitrari si dublaje. Oficialii Netflix afirma de altfel ca oferta va fi mai bogata pe masura ce vor intelege ce isi doresc abonatii.

La sectiunea pentru copii ideal ar fi ca Netflix sa introduca dublaj in limba romana.

Probabil ca nu vom putea trage o concluzie cu privire la potentialul serviciului pana cand nu se vor oferi aceste facilitati.

2. PRET MARE ?

Pretul la abonamente, de 36 – 54 lei, inseamna cam mult pentru bugetul romanului obisnuit sa descarce filme de pe torrente si sa le vada gratuit. In plus in Romania oferta Netflix pentru copii este concurenta cu continutul gratuit de pe Youtube.

Este posibil sa asistam la o ajustare a pretului sau la oferte speciale in momentul in care Netflix va dori sa intre cu adevarat in piata.

3. LIPSA CONTINUTULUI ADAPTAT PIETEI ROMANESTI ?

Tot ce gasesti pe Netflix in Romania este deocamdata produs afara, mai ales in SUA si Marea Britanie. Gasesti aici lista completa de programe originale distribuite de Netflix, insa nu garantam ca le vei gasi pe toate si in Romania. De fapt unele surse nu dau un procent mai mare de 13% fata de continutul oferit in America.

In privinta noutatilor, cei de la Netflix promit ca anul acesta vor lansa in exclusivitate 10 filme noi si tot atatea filme de animație sau seriale pentru copii și documentare.

Experienta din celelalte tari in care s-a lansat Netflix pana acum arata ca in primul an catalogul de continut se dubleaza.

Vezi si:

Unde mergem cu copilul in weekend

SHOP – Papusi Ever After High pentru fetite

Restaurante cu locuri de joaca in Bucuresti

Plusuri ale serviciului Netflix pentru copii

1. FUNCTIONEAZA PE ORICE DEVICE MODERN ?

Continutul poate fi vizualizat la super calitate pe laptop, smart tv, tableta sau smartphone. Cu totii stim ca acest lucru este util daca ne dorim sa le dam acces si copiilor la programele preferate.

Vei gasi pentru Netflix atat aplicatie de Android cat si de iOS.

2. CONTINUT VARIAT ?

Copii se pot bucura de o lista foarte lunga de seriale de animatie pe Netflix pentru copii. Printre acestea cele mai cunoscute de la noi sunt: Peppa Pig (vezi episoade gratuite), My Little Pony (vezi episoade gratuite), Caillou, Barbie, Pokemon, Ninja Turtles, Teletubbies si Bernard.

Seriale-Netflix-pentru-copii-in-Romania

Lista de filme de lungmetraj pentru copii este destul de lunga si printre cele mai cunoscute sunt: Shrek, Rango, How to Train Your Dragon, Madagascar, Kung Fu Panda, Happy Feet, Bee Movie, Antz.

Organizarea pe categorii este intuitiva si te ajuta sa gasesti ceea ce-ti doresti. Iata lista completa de categorii pe Netflix pentru copii, in engleza intrucat asa vei gasi si meniul deocamdata:

 • Popular
 • Action
 • Adventures
 • Funny
 • Animated
 • Watch with the Family
 • Mystery
 • Friends
 • From Books
 • Girl Power
 • Sci-Fi
 • Talking Animals

3. PROFILE UTILIZATORI SI CONTROL PARENTAL ?

Facilitatea de a creea simplu si intuitiv profile pentru membrii familiei este utila pentru ca nu lasa la indemana celor mici continutul pentru adulti.

In setari vei gasi si o sectiune de control parental usor de configurat, in asa fel incat copilul tau sa nu poata accesa decat continut potrivit varstei. Vei putea seta un cod PIN pentru urmatoarele variante de configurare:

 • Copil mic – cu acces la continut pentru copii mici, pana in 7 ani
 • Copil mare – cu acces la continutul pentru copii mici si mari, 7-13 ani
 • Adolescenti, 13-16 ani
 • Adult, cu acces la tot continutul

Netflix-pentru-copii-control-parental

O stire buna pentru copii este ca in cursul anului trecut Netflix a decis sa inceapa o colaborare cu cei de la Lego pentru a creea continut pentru copii.

Vezi si:

VEZI PATINOARELE DESCHISE IN BUCURESTI

ODISEEA SARCINII IN IMAGINI

INTRARE GRATUITA LA CASA EXPERIMENTELOR


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 14 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU