Noaptea Devoratorilor De Publicitate 2018 – ediţia XXIII

10-11 Noiembrie 2018
Cluj-Napoca

Ediţia cu numărul 23 a spectacolului „Noaptea Devoratorilor de Publicitate”, organizată şi anul acesta de Diesel Events, în colaborare cu cu Che Guevara Social Pub şi DaKino, va avea loc la Cinematograful Florin Piersic, loc de referinţă pentru iubitorii de film clujeni.

În rolul de gazdă – NICU BENDEA.

Unde? Cinema Florin Piersic

PREŢURILE BILETELOR:
Categoria I – 100 lei
Categoria II – 80 lei
Categoria III – 70 lei
Categoria IV – 60 lei
Categoria V – 50 lei

NOTA IMPORTANTĂ:
Aceste preţuri au toate taxele incluse şi sunt valabile doar pentru biletele cumpărate de la Diesel Events.
Agenţiile revânzătoare pot aplica propriile lor comisioane.

„Noaptea Devoratorilor de Publicitate” – unul dintre cele mai longevive evenimente din România ajunge în acest an la cea de-a 23-a ediție. Devorarea de filme va avea loc, simultan, pe 10 noiembrie, în cele mai importante două oraşe din România, Cluj-Napoca şi Bucureşti, singurele oraşe în care s-au desfăşurat toate ediţiile precedente.

Păstrând structura consacrată, 8 ore de selecție de spoturi publicitare din întreaga lume, presărate cu scurte pauze, evenimentul se va derula, şi în acest an, la cinematograful „Florin Piersic”, începând cu ora 20:00. Amuzante sau șocante, surprinzătoare și întotdeauna foarte creative, spoturile publicitare prezentate reușesc să probeze, de fiecare dată, faptul că publicitatea este, totuși, o formă de artă, chiar dacă scopul ei final este unul pur comercial.

Șansa celor prezenţi este de a avea acces la producții pe care nici măcar spațiul imens al internetului nu le oferă. Cinemateca Jean Marie Boursicot va livra, și în acest an, din arhiva proprie, spoturi de colecție.
Pentru ca „devoratorii” să reziste maratonului de proiecții, organizatorii îi vor „obliga” să se dezmorțească în pauze scurte, punctate de umorul lui Nicu Bendea, cunoscut stand-up comedian, prezent la toate ediţiile organizate de Diesel Events.

Prima ediţie a Nopţii Devoratorilor de Publicitate a avut loc în 1981, sub titulatura „Friandises”, pentru ca Jean Marie Boursicot, creatorul evenimentului, să-l denumească ulterior „La Nuit des Publivores”. Succesul său nu a întârziat să apară: de-a lungul timpului, spectacolul a fost prezentat în peste 40 de ţări de pe toate continentele. Acest proiect asigură contactul direct cu cei interesaţi: clienţi – consumatori – existenţi şi potenţiali. Astfel, participanţii au ocazia să se informeze şi să îşi educe gusturile în ceea ce priveşte dezvoltarea internaţională a unei categorii foarte importante în mass-media: publicitatea.

Detalii Eveniment

Perioada:
10-11 Noiembrie 2018

Ora incepere:
20:00

Ora terminare:
05:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL