O noua saptamana de distractie la After-school Cei Trei Muschetari

18-22 August 2014

After-school Cei Trei Muschetari ii asteapta pe cei mici in saptamana ce urmeaza cu ateliere de modelaj, experimente amuzante, piscina, excursie la Ferma Animalelor

Untitled2After-shool Cei Trei Muschetari sector 2 continua Scoala de Vara cu programe educativ-distractive pe gustul celor mici!

Din programul saptamanii ce urmeaza

  • LUNI inotam si ne jucam o dimineata intreaga la piscina Aqua Garden din Militari Residence Spa    https://www.facebook.com/ClubSpaMilitari  ; dupa amiaza ne relaxam la un film de animatie, jucam remi, sah sau scrabble.
  •  MARTI  atelier "Oraselul Cunoasterii –  "Formele navelor" – experimente tehnice amuzante http//www.oraselulcunoasterii.ro/ – la sediul nostru. Dupa amiaza atelier modelaj.
  • MIERCURI "Povestea pompierilor" – vizitam Foisorul de Foc, desenam turnul si steagul pompierilor. Dupa amiaza jocuri distractive pe echipa.
  • JOI excursie la Ferma Animalor Pantelimon – sport si distractie in aer liber, jocuri de echipa "Smile, it's a game"!"impreuna cu instructorul "Yes, you can Christian Nistor
  •   VINERI – Atelier handmade ""Invatam sa personalizam" cu Mimo Creative https://ro-ro.facebook.com/mimocreative; cooking day "Salata de fructe de vara"

Program mese:

  • micul dejun 8.30-9.30 (in zilele de joi, cand plecam in excursie, micul dejun va fi la pachet si se va servi in autocar)
  • prânz – 13-13.30
  • gustare – 16.30

Tariful ​este de 350 lei/saptamana si include mic dejun, pranz, gustare, transport, excursie, piscina, precum si toate cursurile si atelierele.

Calendarul complet al activitatilor il regasiti in programul detaliat care se afla déjà pe site-ul nostrum http://www.ceitreimuschetari.ro/after-school/activitati-extra.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

 Inscrierile se fac la adresa de e-mail [email protected] sau pe noua noastra pagina de Facebookhttps://www.facebook.com/afterschoolceitreimuschetari, unde va invitam sa ne vizitati pentru a fi mereu la curent cu ultimele noutati.

 

Detalii Eveniment

Perioada:
18-22 August 2014

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Afterschool Cei Trei Muschetari

Județ:
sector 2

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Str. Vaselor, Nr.40

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL