O zi cu vant / A Windy Day, Winnie de Plus. Povesti bilingve.

Winnie de Plus, O zi cu vant. Copiii invata cuvinte in engleza prin povesti si activitati distractive cu aceasta carte de engleza pentru copii.

O poveste simpla si frumoasa despre Winnie de Plus si prietenii lui care asteapta vantul pentru a inalta zmee. Cartea de povesti Winnie de Plus – O zi cu vant.

Povestile bilingve ne ajuta sa ii invatam pe copii usor-usor limba engleza, fara ca acestia sa simta ca noi urmarim ceva. Atunci cand invatatul se face prin joaca, copiii vor invata cu placere.

Povestile scurte, despre intamplari nostime cu diverse animalute sunt potrivite pentru a le deschide copiilor apetitul pentru o limba straina. Incercati sa impuneti sa se respecte regula prin care sa cititi tot timpul si in engleza, sunt copii care cer doar varianta in limba materna atunci cand vad ca povestea este scrisa in doua limbi.

Nu uitati sa recititi povestea de mai multe ori intr-o perioada pentru ca cel mic sa retina cuvintele noi.

povesti bilingve

Alte modalitati de invatare a limbii engleze:

  • cantecele simple in engleza de pe youtube sau alte mijloace media (vezi si colectia “ Let’s sing. Sing along with me”, carti cu CD)
  • poezii scurte insotite de gesturi pentru a fi memorate mai usor
  • le pregatim diverse planse cu imagini colorate: obiecte, animale, culori
  • invatam culorile si sa numaram in acelasi timp prezentandu-i creioanele colorate
  • desene animate scurte si cu dialoguri putine (timp limitat la televizor)
  • plimbarile in natura sunt un prilej bun de a invata cuvinte noi in limba engleza
  • cursuri de limba engleza in Bucuresti pentru copii mici

windy day poveste bilingva

Cartea pentru copii Winnie de Plus: O zi cu vant/A Windy Day are 32 de pagini, este editata de Editura Litera bsi poate fi cumparata de aici.

Articol scris de Zina Nichita, Editor Gokid. 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU