O zi prin Europa. Eveniment special pentru copii la Veranda Mall | 15 iulie

Sâmbătă 15 Iulie 2023
București

Pe 15 iulie, Veranda Mall vă invită la evenimentul lor special pentru copii, “O zi prin Europa”.

În intervalul orar 16:00 – 20:00, pe Esplanada Veranda Mall veți putea porni într-o călătorie prin universul cultural al patru națiuni distincte: România, Franța, Italia și Grecia. Participarea la aceste ateliere se face doar pe bază de înscriere, începând cu data de 10 Iulie, prin intermediul formularului: https://verandamall.ro/evenimente/atelier-pentru-copii-o-zi-prin-europa/

Programul activităților:

* ITALIA – BIJUTERII CU DICHIS – La atelierul ”Bijuterii cu dichis” folosim culori vesele și paste făinoase în diferite forme pentru bijuterii super originale. Fetițele vor fi încântate să își asorteze noua brațară la gentuța preferată, iar pe baietei îi va bucura ocazia de a le oferi mamelor sau bunicilor cadouri realizate chiar de ei.
* GRECIA – JOCURILE OLIMPICE – Printre probele sportive se numără: alergarea, aruncarea discului, săritura în lungime, aruncarea suliței.
* ROMÂNIA – MOTIVE TRADIȚIONALE – atelier de creație semne de carte cu motive tradiționale. Astfel, cei mici vor învăța elementele importante ale folclorului românesc decupând și creând cele mai interesante semne de carte. În plus, vom avea un hairstylist care va împleti părul tuturor fetițelor prezente la eveniment.
* FRANȚA – DISNEYLAND – Mickey Mouse, Minnie, Pluto și Donald Duck în rolurile principale. Toți vizitatorii vor putea să se fotografieze cu aceste personaje în photocorner, fără a fi nevoie de înscriere în prealabil.

La finalul acestei zile pline de activități și distracții, copiii vor avea ocazia să se joace, să facă poze și să se distreze cu mascotele Disney. Nu ratați această ocazie unică de a explora cultura a patru țări diferite într-un cadru distractiv și educativ.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 15 Iulie 2023

Program:
16:00 - 20:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Veranda Mall

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada Ziduri Moși, 23

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL