Ofera calitate vacantei copilului tau in 2016! Programe de vacanta la Casuta Aventurilor

București

Casuta Aventurilor te surprinde cu programe de vacanta variate si adaptate nevoilor tale! Abonamente lunare si Abonamente de baby-parking foarte avantajoase!

Petrece VACANTA invatand in JOACA! Afla ce programe de vacanta v-am pregatit la Casuta Aventurilor!

Din 11 IULIE zilnic intre 08:30 si 12:30 – Activitati de invatare creativa, Joaca libera, Explorare, Activitati de tip Montessori, Do it Yourself, Gustare zilnica de fructe si cursuri zilnice: Dansuri, Pictura, Invatam germana in mod distractiv, Ateliere stiintifice, creative si distractive.

Varsta recomandata 3-7 ani

Grupa de minim 5 copii

ABONAMENT LUNAR – 400 Ron/copil cu activitati zilnice si gustare de fructe incluse ( 350Ron cu achitare integrala pana la 8 iulie)

OFERTA cu toate cursurile incluse :

2 saptamani L-V, 08:30-12:30 – 360 Ron , cu achitare integrala pana la 8 iulie

1 luna L-V, 08:30 -12:30 – 600 Ron, cu achitare integrala pana la 8 iulie

*in functie de cereri putem prelungi programul pana la 18:30.

activitati-copii-vacanta

Program zilnic Luni-Vineri – 8:30-12:30

8:30 – 9:30 Primirea copiilor, Joaca libera

9:30-10:30 Activitati de explorare,senzoriale, de tip Montessori, exercitii de atentie, Invatare creativa, Activitati ciclice

10:30-11:00 Pregatim si servim gustarea de fructe

11:00-12:00 Participam la cursul din ziua respectiva.Detalii despre fiecare curs in parte veti gasi mai jos./Desfasuram Activitati diverse

12:00-12:30 Joaca libera/Povesti in functie de disponibilitatea micutilor si preluarea copiilor

*La cerere, pentru minim 5 copii, putem prelungi programul pana la ora 18:30, insa se vor adauga 100 lei in plus/copil si suplimentul de masa 15 lei/zi .Valabil doar pentru abonamentele lunare.

Veti avea la dispozitie un spatiu curat, aerisit de 200mp, cu incaperi separate pentru fiecare tip de activitate in parte, sub atenta supraveghere a personalului nostru.
Copii vor fi ajutati si sprijiniti sa faca cat mai multe lucruri singuri, vor fi intelesi si li se va acorda atentia cuvenita nevoilor si cerintelor fiecaruia.
Urmarim intotdeauna aportul adus asupra copilului, ne dorim ca ei sa plece cu cat mai multe lucruri invatate si informatii asimilate intr-un mod relaxat si frumos, sa ii ajutam sa isi dobandeasca starea de echilibru prin activitati adaptate si cat mai placute.
Cei mici au la dispozitie zone separate de luat masa si odihna. Zona separata pentru joaca si o alta incapere pentru activitati si cursuri pentru ca au nevoie de un spatiu special pentru a se putea concentra la activitati,cursuri si a-si folosi la maximum capacitatea de invatare.
Cursurile la care ei pot participa zilnic sunt menite sa ii ajute sa se dezvolte armonios, sa isi descopere pasiunile, sa isi dezvolte aptitudinile, sa devina creativi si curiosi, dornici sa afle mereu lucruri noi si sa invete sa isi exprime trairile si emotiile printr-o multitudine de alte instrumente.
In cazul in care optati pentru varianta fara cursuri, cei mici vor intreprinde activitati diverse in acest interval, ca cele descrise mai sus.

Nu ai cu cine il lasa pe cel mic ? Ai de rezolvat o problema urgenta si bunicii / bona nu te pot ajuta?

Sau poate merge in curand la gradinita si iti doresti sa il obisnuiesti cu programul, colectivitatea si lipsa ta ? Puteti veni indiferent de varsta.

ORICE nevoie ai avea, poti apela la serviciile noastre de BABY-PARKING !!! PRIMA VIZITA 1h – Gratuit !!!

2h-30 lei; 4h- 50 lei

Abonament 20h – 250 lei , valabil 2luni ( gustare de fructe inclusa si activitati)

Abonament 50h – 450 lei, valabil 3luni ( gustare de fructe inclusa si activitati)

*transmisibil intre frati si maxim 1 prieten

Locatie : Casuta Aventurilor (Sos. Oltenitei nr.21C, la intrare in Popesti Leordeni , langa LIDL )

Detalii si inscrieri tel. 0742 238 564

Mail : [email protected]

Mesageria Fb : https://www.facebook.com/CasutaAventurilor/

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU