Opening Day @ Locul de joacă Inimi Colorate – Constanța

Duminică 01 Martie 2020
Constanta

Duminică, 01.03.20 vă invităm cu inima deschisă la redeschiderea locului de joacă Inimi colorate.
Copiii se vor distra cu noile jocuri educative într-un mediu plăcut și sigur, iar părinții se vor relaxa fără grija celor mici la noua cafenea.

Spațiile destinate copiilor cu vârste de la 6 luni la 6 ani sunt separate pentru diverse jocuri de rol: zona LEGO, atelierul de meșterit, hairdresser & make-up corner, iar ferma și aprozarul bucătarului vor fi piesele de rezistență. În plus, vom avea amenajată și camera destinată exclusiv celor foarte mici, 6 luni – 3 ani.
Credem în educaţia prin joacă, în capacitatea copiilor de a asimila nenumărate informaţii şi deprinderi prin experiment şi interacţiune diversificată.

Șantierul îndelungat ne-a dat oportunitatea de a regândi complet mobila și camerele casei, precum și grădina pentru a ne bucura de un loc de joacă mult mai deschis, luminos şi primitor, capabil să stimuleze prin funcţiuni şi detalii inventive imaginaţia micilor săi oaspeți. Designul a fost ales pentru a fi în acelaşi timp funcţional, stimulant şi educativ, dar mai ales atractiv vizual. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării: nici muzica, nici noile jucării, precum nici meniul cafenelei.

Ca în toate domeniile în care activăm, ridicăm mingea la fileul celor care îşi consumă energia încercând să ne demonstreze că „merge și așa”, deoarece noi ne-am pus toată pasiunea, cunoașterea și creativitatea în desenarea unui concept superior celor existente pe scena locală în prezent.

Candy bar-ul este oferit de Princess Cake Store.
Părinții vor achita doar consumația de la noua cafenea.
Intrarea este gratuită – în limita locurilor disponibile, în urmatoarele intervale orare:
10:00 – 12:00 16:00 – 18:00 18:00 -20:00

Rezervări via 0733 462 057- Alina.
Adresa: str. Alexandru Bogza nr. 25, zona LIDL, Constanța.

Vă așteptăm cu bucurie!


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 01 Martie 2020

Program:
10:00 - 20:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL