Opening Season @ CoOperativa Terrace 6-7 Iunie 2020

06-07 Iunie 2020
București

✨ Începând cu acest week-end, ne revedem zi de zi pe terasa CoOperativa! Bucătăria e deschisă cu preparate noi, măsurile de protecție sunt în conformitate cu noile norme legislative, iar umbra copacilor mai răcoroasă ca niciodată!
✨ Sărbătorim începerea sezonului alături de DJ Vasile, Kosta si Taraf CoOperativa (live), sâmbătă și duminică, de după-amiaza până seara târziu.
✨ Conform normelor în vigoare, participarea la eveniment se va face doar cu rezervare prealabilă, iar servirea se va face doar la masă!

Sâmbătă
DJ Vasile 15.00- 20.00
Taraf CoOperativa 20.00 -22.00

Duminică
Kosta 15.00 -20.00
Taraf CoOperativa 20.00- 22.00

DJ Vasile se laudă cu o carieră de mai bine de 25 de ani în sfera muzicii, fiind, prin stilul eclectic, preocuparea pentru fuziunea genurilor muzicale și sarcasmul mesajului, una dintre figurile influente ale muzicii electronice din România. Născut ca DJ în anul 1 de după revoluție, își începe activitatea la radio pe 1 ianuarie 1990, continuând neîntrerupt până în 2013.
Activitatea de la radio s-a împletit în permanență cu aptitudinile de performer iar activitatea sa de DJ reflectă o aptitudine naturală de a face oamenii să danseze fapt care i-a adus o masă de fani în cluburi din București și peste hotare. Un artist trăiește atâta vreme cât se reinventează iar DJ Vasile e unul dintre cei mai versatili, eclectici și provocatori DJ tocmai datorită evoluției sale muzicale, pornind de la Rock Alternativ, Punk, New Wave și până la techno, drum&base, dub sau dubstep.
https://www.facebook.com/DjVasileOfficial/

Kosta -Antrenat in timp, gustul pentru muzica buna transpare din fiecare set pe care il face.
Pune o muzica tonica, de dans. Isi asuma rolul de entertainer, nu cel de profesor de muzica. Surprinde mult si mixeaza excelent.
Un dj care e in liga profesionista din 2002, dar a inceput in ’97.
In agenda are trecute atat clasicele cluburi, terase si festivaluri cat si gig uri la diverse prezentari de moda, evenimente mondene de gust cat si videoclipuri sau filme.
Nu se conformeaza trendurilor din muzica si se inspira din orice ii suna bine sau se potriveste petrecerii.
Asa ca te poti astepta sa scoata din tolba de la piese clasice si tone de remixuri, la fel de bine ca un Sunshine de la Jay Z.

https://www.facebook.com/kostaawd/

Taraf CoOperativa este un trio condus de violonistul Marian Pană, cu o experiență de peste 40 ani în lumea bandurilor de la Athene Palace sau Hotel Continental.
Taraful ne va încânta cu o selecție de valsuri, melodii clasice, dar și interpretări instrumentale ale unor melodii celebre de la The Beatles sau Frank Sinatra.

Număr pentru rezervări: 0723739775

Unde? CoOperativa, Strada Icoanei, Nr 86, Bucuresti

Detalii Eveniment

Perioada:
06-07 Iunie 2020

Ora incepere:
15:00

Ora terminare:
22:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL