Opera Comica pentru Copii

  Operă Comică pentru Copii (OCC) este o instituție publică de cultură din București, condusă de soprana Felicia Filip. Cu peste 70 de titluri de operă, operetă, muzică și balet în repertoriul său, OCC are peste 450 de spectacole anual, atât acasă, cât și în turneu. Unică în lume din punctul de vedere al publicului căreia i se adresează, Opera Comică pentru Copii primește în jur de 10 000 de spectatori în fiecare lună în cele trei săli ale sale. În plus, instituția a dezvoltat un instrument digital pentru a informa și a distra publicul său: aplicația mobilă OCC, disponibilă gratuit pe Google Play și App Store.

  Bilete individuale

  Tariful pentru bilete individuale este valabil la toate spectacolele și este împărțit astfel:

  SALA MARE, 3 categorii:

  • Cat. VIP – Parter, rândul 1, Preț: 50 lei
  • Cat. I – Parter, rândurile 2-8, Preț: 40 lei
  • Cat. II-a Parter, rândurile 10-16, Preț: 30 lei
  • Cat. a III-a Balcon, rândurile 1-7, Preț: 20 lei
  • La premiere, prețul biletelor este 60 lei (VIP), 50 lei (cat. I), 40 lei (cat. a II-a) și 30 lei (cat. a III-a)

  SALON MOZART, Preț: 20 lei

  La premiere, prețul biletelor este 30 lei

  SALA UNDERGRANT, Preț: 20 lei

  La premiere, prețul biletelor este 30 lei

  Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la spectacol în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul evenimentului (sala de spectacol, foaier, game room, ateliere).

  Program casa de bilete de la 1 octombrie

  • Marți-Joi 9-13
  • Vineri 9-13 și 17.30-20
  • Sâmbătă și Duminică 9-19

  Contact: 0751.092.785

  Abonamente Stagiunea 2018-2019

  Abonamentul nu îți asigură doar o serie de bilete de intrare la spectacole cu preț redus și cadouri, ci TIMP DE CALITATE   copilul / nepotul tău! Urmând modelul teatrelor europene și răspunzând la solicitările publicului fidel, Opera Comică pentru Copii propune 3 tipuri diferite de abonamente pentru stagiunea 2018-2019. Pentru informații suplimentare vă invităm să ne contactați la 0751 186 028 sau în scris, la [email protected].

  NOU – Abonamente Premiere OCC – Gold (500 lei) Silver (400 lei) Bronze (300 lei) – loc asigurat la cele 5 premiere din Sala Mare +  puzzle si caiet program la fiecare premieră + set cadou cu produse promoționale la prima vizită

  NOU – Abonamente Avanpremiere OCC – Gold (250 lei) Silver (200 lei) Bronze (150 lei) – loc asigurat la cele 5 avanpremiere din Sala Mare +  set cadou cu produse promoționale la prima vizită
  Abonamente Clasic OCC – VIP (500 lei) Gold (300 lei) Silver (250 lei) Bronze (200 lei) – loc asigurat la 10 reprezentații de weekend, în Sala Mare, cu excepția  premierelor si avanpremierelor +  set cadou cu produse promoționale la prima vizită.

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 6

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Calea Giulesti nr 16

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea a împlinit de curând 11 ani! Am parcurs o perioadă plină de transformări pentru toată familia. Venirea ei pe lume m-a ajutat enorm să ma schimb aşa cum îmi doream. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU