Oraselul Cunoasterii

  Oraselul cunoasterii este primul muzeu interactiv pentru copii din Romania, unde copiii invata "stiinta jocului si jocurile stiintei". 

  Vezi toate detaliile locatiei Oraselul Cunoasterii, primul muzeu interactiv pentru copii.

  Spațiul Orășelului cuprinde o suprafață în care sunt desfășurate toate experimentele, un spațiu de petreceri, spațiu de relaxare pentru adulți – deși noi preferăm ca adulții să fie împreună cu copiii la joacă- un spațiu dedicat atelierelor, un spațiu de vânzare a suvenirurilor și jocurilor.

  Jocurile de la Oraselul Cunoasterii ne permit sa observăm, auzim, mirosim, pipăim și descoperim gustul distracției, gustul științei! Ne dezvoltăm motricitatea și gândirea.

  „Alături de noi, copilul tău se poate distra și învăța”

  Oraselul Cunoasterii cuprinde peste 80 de exponate-joc fiecare constituind un experiment în sine. Trebuie să acționăm bile, mingi, să potrivim, să pipăim, să așezam corect, să apăsam butoane, să învârtim moriști și multe altele. Experimentele sunt intuitive dar peste tot sunt informații cu privire la ceea ce ai de făcut pentru a înțelege experimentul respectiv.


  Vezi si:

  PARENTING: Esti un parinte ingrijorat sau increzator?

  ACTIVITATI: Desene animate pentru copii mici

  CURSURI: Alege un curs de dezvoltare personala pentru copilul tau


  Orar locatie

  Luni 09:30 – 17:30
  Marți 09:30 – 17:30
  Miercuri 09:30 – 17:30
  Joi 09:30 – 17:30
  Vineri 09:30 – 17:30
  Sâmbătă 10:00 – 20:00
  Duminică 10:00 – 20:00

  Contact Oraselul Cunoasterii

  Detalii Locație

  Județ:
  sector 1

  Oraș:
  Bucureşti

  Adresa:
  Str. Pajurei nr.3A

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea a împlinit de curând 11 ani! Am parcurs o perioadă plină de transformări pentru toată familia. Venirea ei pe lume m-a ajutat enorm să ma schimb aşa cum îmi doream. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU