Flying Colours – Centrul de limba engleza

  Cursuri engleza pentru copii si adulti la Flying Colours – Centru de limba engleza situat in Bucuresti, zona Piata Rosetti, sector 2.

  EVENIMENTE ANTERIOARE

  CURSURI ENGLEZA FLYING COLOURS SEPTEMBRIE 2020

  La Flying Colours pornim Înscrierile în noul an academic, pentru Cursurile de Limba Engleză care încep din 21 Septembrie 2020. Credem ca mediul de invatare a...

  Incearca Summer English with Flying Colours! Pe parcursul vacantei de vara lansam cursurile online de limba engleza English with Flying Colours, ce sunt adresate copiilor, adolescentilor si adultilor care...
  Ziua Portilor Deschise la Flying Colours

  Draga parinte, Te invitam joi, 1 Septembrie la Ziua Portilor Deschise la Flying Colours – Centrul de Limba Engleza, ca sa ne cunoastem si sa afli beneficiile studiului limbii engleze de la varste mici, ca sa povestim despre metodele moderne de invatare folosite de noi pentru prescolari si scolari.
  cursuri de vara pentru copii

  Centrul de limba engleza Flying Colours ii invita pe cei mici la cursurile de vara pentru copii Fairy tales and English!
  atelier in limba engleza

  La acest atelier in limba engleza copiii vor afla povestea pestisorului Swimmy, vor canta la instrumente muzicale si la final vor participa la un atelier de creatie.
  DISTRIBUIE
  Articolul precedentSTEP IT Academy
  Articolul următorGOKID - Ateliere si cursuri pentru copii
  Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.