Scoala de dans Joie de Vivre

  Scoala de dans Joie de Vivre Bucuresti ofera cursuri de dans pentru copii si adulti in zonele Piata Muncii si Stefan cel Mare.

   

  Cursuri de dans pentru copii si adulti. La cursurile de dans de la Joie de Vivre simti bucuria de a trai prin dansul care ti se potriveste! Impreuna descoperim energia dansurilor latino, eleganta stilurilor standard, exotismul dansurilor orientale si frumusetea dansurilor populare romanesti. Incepe si tu o aventura in pasi de dans!

  Scoala de dans Joie de Vivre

  Cursuri de dans pentru copii si adulti la Scoala Joie de Vivre :

  • Pentru copii: cursuri de dans sportiv si modern, street dance
  • Pentru adulti: dans latino si de societate, dansuri populare, dansuri orientale, cursuri particulare, cursuri de dans nunta

  Street dance inseamna distractie, nonconformism si miscari libere. La cursurile de street dance de la Joie de Vivre, copiii consuma surplusul de energie in pasi de dans actuali, invatand sa se exprime liber prin intermediul miscarilor de dans si devenind conectati la cele mai in voga stiluri de dans ale momentului.

  Scoala de dans Joie de Vivre

  Street dance-ul reuneste o multitudine de stiluri de dans ce au luat nastere in mod liber, in curtea scolilor, in cluburi sau pe strazi, fara a tine cont de rigorile impuse de studiourile de dans traditionale. Printre stilurile ce apartin de street dance gasim hip hop, funk, breakdance, popping, locking, hip hop new style, house dance, dancehall sau electro dance. Considerat de multi un dans popular urban, street dance-ul este caracterizat prin miscari energice, atitudine, originalitate, libertate de miscare si improvizatie, fiind un dans ce incurajeaza interactiunea cu publicul si cu ceilalti dansatori.

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  Scoala de dans Joie de Vivre

  La scoala de dans Joie de Vivre, gradul de dificultate al antrenamentelor este adaptat varstei copiilor si nivelului lor de pregatire (incepatori, intermediari, avansati). Pentru ca fiecare copil din grupa sa poata sa se bucure de atentia instructorilor, iar deprinderea pasilor de dans sa se faca in cele mai bune conditii, grupele de dans au in componenta cel mult 14 copii.

  Scoala de dans Joie de Vivre

  Simte bucuria de a trai prin dansul care ti se potriveste! La cursurile de dans de la Joie de Vivre, intr-o atmosfera relaxata si plina de buna-dispozitie, vei descoperi lumea plina de pasiune si bucurie a dansului.

   

  Locatii:

  Joie de Vivre, studio Muncii: Str. Delea Veche, nr.  16-18, Bucuresti

  Joie de Vivre, studio Stefan cel Mare: Str. Vasile Lascar, nr. 171, et. 2, Bucuresti

  Detalii si inscrieri:

  Accesati site-ul: http://www.jdvdance.ro sau sunati la 0726.378.713.

  Scoala de dans Joie de Vivre Scoala de dans Joie de Vivre Scoala de dans Joie de Vivre Scoala de dans Joie de Vivre

  EVENIMENTE ANTERIOARE

  cursuri-street-dance-copii

  Cursuri de street dance pentru copii – Grupe noi la Scoala de dans Joie de Vivre Bucuresti, in zonele Piata Muncii si Stefan cel Mare.
  DISTRIBUIE
  Articolul precedentPsihologMed
  Articolul următorAteneul Roman
  GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!