PsihologMed

  Servicii ale cabinetului, echipa si programul de lucru PsihologMed, date de contact.

  Cabinetul individual de psihologie PsihologMed ofera urmatoarele servicii:
  • psihoterapie si consiliere copii, adolescenti si adulti
  • psihoterapie de familie/cuplu
  • psihoterapie de grup
  • psihoterapie in toxicodependenta
  • psihoterapie in trauma psihica si interventii specializate
  • evaluare/testare a nivelului de dezvoltare a copilului
  • logopedie
  • educatie parentalaateliere pentru copii: dezvoltare emotionala, creatie arts & craft, desen si pictura.

  Echipa PsihologMed


  Teodora OproiuPsih. Teodora Oproiu

  Psiholog clinician ,cod personal (COPSI): 15021, absolventa a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti cu o bogata experienta inevaluarea psihologică clinică si psihodiagnostic clinic.Detine o formare aprofundata in Logopedie, Hipnoza si Interventii de scurta durata. Se descrie ca fiind o persoana empatica, activa si optimista.

   

  Irene-OproescuIrène Oproescu – Profesor cursuri de limba engleza si Ateliere de creatie. Event Manager, PR si dansator la Steysha, profesoara de engleza la afterschool, organizator de evenimente in diverse proiecte, traducator ocazional si, de cateva luni, sunt profesor asistent la grupa de incepatori si copii la Steysha. Sunt o persoana foarte activa, reusind sa imbin cu succes activitatile de mama cu cele sociale.

  crop-portretCristina Basoiu – Artist vizual  arte decorative si design din 2008, desen, pictura si tehnici mixte, cu expozitii personale de pictura si ceramica in tara. Pregatire in arte decorative si design, cu specializare in curs, la sectia de ceramica la Universitatea Nationala De Arte, Bucuresti. Specializare in stiintele comunicarii, jurnalism, PR si marketing din 2001.

  Dr-Laura-Cristina-DumitrescuDr. Laura Cristina Dumitrescumedic specialist pediatru si Psihoterapeut Cod Personal (COPSI): 14542 cu formare in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala, Psihoterapie Cuplu-Copil-Familie, Terapie Scurta Strategica). Sunt mama si SIMT, ASCULT, INTELEG => Imi pun toata straduinta in formarea COPILULui de la 0 la +∞.

  Program de lucru PsihologMed

  • Luni – Vineri:  08:00 – 20:00
  • Sambata:  08:00 – 16:00.

  Programari

  Adresa Cabinet Individual de Psihologie PsihologMed

  Str. Postasului nr 2, Bl 1, Sc 1 Et 3, Ap 23, sector 3, Bucuresti.

  Teodora Oproiu Irene-Oproescu Dr-Laura-Cristina-Dumitrescu crop-portret

  EVENIMENTE ANTERIOARE

  Atelier de Emotie si Empatie

  Un atelier de emotie si empatie la care facem cunostiinta cu emotiile, le identificam si invatam sa le gestionam in raport cu temperamentul copilului, empatizam prin povesti terapeutice.
  Pictura pe figurine ipsos de Paste

  Vă propunem o oră de joacă şi creativitate la noul atelier de creatie “Pictura pe figurine ipsos de Paste”
  Atelier de creatie Suport prin tehnica servetelului pe metal

  Te invitam la un atelier de creație la care realizam un suport pentru ce vrei tu din cutie de metal/borcan de sticla! Suport pentru ce vrei tu prin tehnica servetelului!
  Atelier-de-creatie-din-materiale-reciclabile

  Vom transforma o cutie de metal sau un borcan de sticla reciclabil in cel mai frumos suport de creioane. Atelier de creatie din materiale reciclabile
  DISTRIBUIE
  Articolul precedentTapusele
  Articolul următorScoala de dans Joie de Vivre
  Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.