Pădure. Cetăţuia-Iaşi. Curăţenie de Primăvară cu prieteni! @ Iași

Duminică 07 Aprilie 2019
Iasi

Vă anunţăm cu bucurie că sponsorul oficial pentru campania de ecologizare a pădurii Cetăţuia de duminică , 7 aprilie , ora 10 :00 este Continental. Mulţumim celor de la Continental pentru implicare şi mulţumim Dana Lupan de la Chen Tai Chi Iasi ! Vă aşteptam cu drag!

#kid-friendly

Vă invităm să participaţi în mod activ la un event ecologic de curăţare a pădurii de la Cetăţuia din Iaşi A venit primăvara şi cu toţii ne dorim să ne relaxăm şi să ne de-conectam un pic un mijlocul naturii alături de prieteni şi familie, fie la sfârşit de săptămâna fie după programul de lucru.

Alături de Dana Lupan, de la Chen Tai Chi Iaşi , ne-am gândit să organizăm un event în care să ne aducem mica noastră contribuţie în a face un lucru bun pentru toţi şi anume acela de a strânge deşeurile din această pădure , un loc superb de altfel în care foarte mulţi dintre noi îşi găsesc liniştea şi pacea duminica atunci când participă la slujba de la Mănăstirea Cetăţuia dar nu numai.

Din păcate ceea ce vedeţi duminica sau în zilele de sărbătoare în drumul spre mănăstire nu este exact ceea ce această pădure „ascunde” dacă mergeţi la pas să exploraţi….nu vrem să dăm vina pe cineva anume pentru această situaţie, este doar ce este şi atât …Vrem ca acest event să fie şi o întâlnire între prieteni care împărtăşesc acelaşi mod de a privi lucrurile şi să onorăm natura , locul ideal de a practica Tai Chi, Chi Kung şi tot ce ţine de această latură energetică pentru că natura până la urmă este cel mai bun învăţător pentru noi toţi 🙂

Vă aşteptam cu drag Duminică 7 aprilie de la ora 10:00 !

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 07 Aprilie 2019

Program:
De la 10:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL