Parada Micilor Bicicliști 2019 – Ediția a Va

Sâmbătă 08 Iunie 2019
București

Ziua Mondiala a Bicicletei e sarbatorita incepand din 2018 în fiecare an în 3 iunie. De ziua ei invităm toți copiii să pedaleze intr-o noua PARADA A MICILOR BICICLIȘTI.

Parada Micilor Bicicliști, singurul eveniment dedicat micilor pasionați de pedalat, este organizat de Asociația Go4FUN în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin Proedus și va avea loc sâmbătă, 8 Iunie 2019, începând cu ora 10.00, în Piața Contituției pe Bulevardul Unirii, București. Traficul rutier va fi blocat, copiii putând să pedaleze în voie până la Piața Unirii.

Sunt așteptați copiii de toate vârstele, indiferent de tipul de bicicletă folosit, însoțiți de adulți pe bicicletă, trotinetă sau role.

Evenimentul va cuprinde multe jocuri și activități pentru copii între 3 și 18 ani și echipe formate din copii și adulți pe bicicletă, iar la ora 12.30 va avea loc o adevărată paradă pe biciclete pe întreg Bulevardul Unirii între Piața Constituției si Piața Unirii. Feriți de orice fel de trafic rutier, vom pedala în voie, de la mic la mare, arătându-le tuturor cât de distractiv poate fi pe două roți!

Vom sărbători Ziua Mondiala a BIcicletei stabilită din 2018 ca fiind in 3 Iunie. Evenimentul are și o latură practică. Cei mici vor fi ajutați să înțeleagă și să învețe câteva reguli de siguranță care trebuie respectate în timpul deplasării pe două roți, cum să manevreaze bicicleta printre obstacole și mai ales, cum să pedaleze în grup. Toate aceste activități vor fi bifate în Brevetul Micului Biciclist, pe care fiecare participant îl va avea în kit-ul de înscriere, alături de biletul la tombolă

Copiii care nu au împlinit încă 14 ani, trebuie însoțiți de cel puțin un adult (biciclist sau pieton) și este recomandat să fie echipați cu cască de biciclist și bicicletele cu claxon.

Însoțitorii și adulții participanți trebuie să citească și declară că sunt de acord cu fiecare punct al DECLARAȚIEI DE RESPONSABILITATE înainte de a purcede la înscrierea unui minor la acest eveniment. Înscrierea dvs. și a copilului și achiziționarea biletelor presupune acordul dvs. cu toate clauzele specificate în DECLARAȚIA DE RESPONSABILITATE (http://go4fun.ro/documente/declaratie_parada_micilor_biciclisti.pdf)

Nu uitați să dați LIKE paginii de facebook Parada Micilor Bicicliști pentru a afla programul evenimentului și multe alte suprize plăcute pregătite celor mai mici și mai simpatici bicicliști.

Vă așteptăm cu drag de biciclit!

CREȘTEM AZI BICICLIȘTII DE MÂINE!

PARTICIPARE GRATUITĂ – Inscriere in sectiunea Ia bilet

Vrei sa fii voluntar? Inscrie-te aici: https://forms.gle/NRgwTTPnbPG69bdz9

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 08 Iunie 2019

Program:
10:00 - 14:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Piata Constitutiei

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bulevardul Libertății

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL