Parcul Tineretului – Parcul Lumea Copiilor

  Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Românieiderulează zilnic, pe toată perioada verii, în cadrul proiectului cultural-educațional “Grădina Valorilor Românești”, un program de vacanță pentru copii și tineri.

  Amenajat în 2010 sub forma unui complex statuar, format din 76 de busturi ale “românilor esenţiali”, acest colț de natură va găzdui pentru al treilea an consecutiv, activități alternative de petrecere a timpului liber, precum:

  – cursuri de limba engleză, pictură și istoria artei, artă fotografică, scriere creativă, dezvoltare personală, cursuri National Geographic Learning;

  – ateliere de origami, scrapbooking, quiling, mărgelit;

  – Spectacole cu teatru de păpuși, Teatrul Ion Creangă, teatru de magie, serate culturale, clowni, face-painting și baloane modelate;

  – Concursuri: ”Vara tinerelor talente”, ”Recunoaște povestea”, concurs de actorie, de muzică populară și de muzică folk, karaoke,etc.

  Activitățile se vor desfășura în perioada 2 iulie – 9 septembrie 2012, în Grădina Valorilor Românești din Parcul Tineretului – Parcul Lumea Copiilor, intrarea din Calea Văcărești, prin Str. Pridvorului.

  Pentru a participa la activități, va rugam sa va inscrieti, începând cu data de 20 iunie, completând formularul din acest link.

  Programul detaliat al activitatilor din perioada 2 – 15 iulie poate fi consultat AICI.

  Mai multe detalii despre programul activităţilor din această vară sau informaţii despre înscriere, pot fi obţinute la numărul de telefon: 031/425.58.82.

  Accesul la toate activităţile din Grădina Valorilor Românești este gratuit.

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 4

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Str. Pridvorului

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU