Parcul Titan

  Spectacole de circ – “Zana Oglinjoara” – din septembrie, in Parcul Titan, langa Piata Ramnicu Sarat

  Circ & Variete Globus va invita sa vizionati in luna septembrie cea mai noua productie marca “Zana Oglinjoara”, un spectacol de poveste cu zane, spiridusi si alte personaje magice care va vor incanta evoluand in numere de mare dificultate : jonglerie cu Trupa Alexandros; numar aerian de lire si par – Jesika Madrigal Arauz; triplu trapez – Trupa Smile – castigatorii Clownului de Argint la a X-a editie a Galelor Circului.
  Din spectacol fireste ca nu vor lipsi animalele : dresura lei, dresura camile, dresura mixta cai-camile dar si un spectaculos numar de acrobatii pe cai, toate realizate si prezentate de trupa Carneanu.
  Cele trei personaje principale vor fi interpretate de Adriana Vlad (solista a trupei lui Calin Geambasu), Cosmin Tudoran (Cassa Loco) si Tamara Roman.

  Toate acestea le puteti urmari intr-un decor de exceptie, creat special pentru a intregi atmosfera de poveste, in chapitoul Circ & Variete Globus amplasat in Parcul Titan (langa Piata Ramnicu Sarat).

  Preturile la spectacol in afara celor organizate sunt : Stal II – 25 RON; Cynthia St-Amanda Russelll I – 30 RON; Loja – 35 RON
  Pentru grupuri organizate din gradinite, scoli, licee, facultati pretul biletelor este de 18 RON.

  Informatii:
  (021) 210.41.95 / (021) 210.24.19 /(021) 210.51.52

  INFO LINE: 0740GLOBUS (456287)*

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 3

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Liviu Rebreanu

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU