Patinoarul Copiilor la Opera Comică pentru Copii. Patinoar în Aer Liber

  Opera Comică pentru Copii le face copiilor o mare surpriză în iarna aceasta: la începutul lunii decembrie, “la grădină” se deschide un patinoar în aer liber! Patinoarul Copiilor, un motiv în plus pentru a merge la spectacolele de la OCC!

  PATINOARUL ESTE ÎNCHIS

  ACTUALIZARE 04.01.2021

  Patinoarul în aer liber exclusiv pentru copii este amenajat în incinta instituției. Organizatorii ne promit chiar și patine de închiriat.

  Preţuri

  • Acces 10 lei
  • Închiriere patine: 5 lei

  Program

  • L-V 16:00-21:30
  • S-D 11:00-22:30

   

  CONCURS LIVE: Din ce spectacol al Operei Comice pentru Copii e coloana sonoră pe care patinăm acum? Scrie-ne răspunsul tău într-un comentariu chiar acum. Prima persoană care răspunde corect primește două intrări gratuite la Patinoarul Copiilor din Târgul Poveste de Crăciun. Start!

  Posted by Opera Comică pentru Copii on Wednesday, December 13, 2017

  Adresa: Calea Giuleşti 16, Bucureşti [vezi HARTA/RUTA]

  Patinoar la Opera Comică pentru Copii

  Detalii Locație

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU