Patinoar Oraselul Copiilor

  Deschis din noiembrie 2015 pana la primăvara anului 2016, Patinoar Oraselul Copiilor iti ofera si anul acesta biletul de tip "verde la patinat".

  Patinoar Oraselul Copiilor se gaseste la intrarea in parcul Tineretului de lângă statia de metrou Brâncoveanu. Mai exact la Oraselul Copiilor ?.

  In sezonul 2015-2016 la Patinoar Oraselul Copiilor este valabil biletul de tip „verde la patinat”, care inseamna ca un singur bilet iti ofera acces toată ziua, cu condiția sa nu părăsesti incinta patinoarului, caz în care este necesar un nou bilet de acces.

  Pauzele principale pentru refacerea ghetii dureaza o ora. Gheata se reface de cate ori este nevoie in cateva minute de cate ori este necesar, chiar si in timpul programului, caz in care patinatorii sunt rugati sa paraseasca gheata pentru cateva minute.

  Program Patinoar Oraselul Copiilor

  patinoar-oraselul-copiilor-program

  Preturi Patinoar Oraselul Copiilor

  patinoar-oraselul-copiilor-preturi

  Contact Patinoar Oraselul Copiilor (Sector 4)

   

  Vezi aici lista completa cu patinoarele din Bucuresti.

   

  Concurs gratis pentru sarbatoritii zilei

  Patinoar-Oraselul-Copiilor-concursPana in data de 27 decembrie 2015 organizatorii ofera prin concurs un abonament pentru tot sezonul . Detalii pe pagina de facebook. Castigatorul concursului va fi desemnat prin tragere la sorți pe data de 28 Decembrie.

  Galerie Patinoar Oraselul Copiilor

  patinoar-oraselul-copiilor-oltenitei patinoar-oraselul-copiilor-oltenitei- patinoar-oraselul-copiilor-personaje Patinoar-Oraselul-Copiilor-seara Patinoar-Oraselul-Copiilor-ziua

  Sursa poze: https://www.facebook.com/PatinoarulOraselulCopiilor

  patinoar-oraselul-copiilor-program patinoar-oraselul-copiilor-preturi Patinoar-Oraselul-Copiilor-concurs patinoar-oraselul-copiilor-oltenitei patinoar-oraselul-copiilor-oltenitei- patinoar-oraselul-copiilor-personaje Patinoar-Oraselul-Copiilor-seara Patinoar-Oraselul-Copiilor-ziua
  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU