Patinoar Oraselul Copiilor

  Deschis din noiembrie 2015 pana la primăvara anului 2016, Patinoar Oraselul Copiilor iti ofera si anul acesta biletul de tip "verde la patinat".

  Patinoar Oraselul Copiilor se gaseste la intrarea in parcul Tineretului de lângă statia de metrou Brâncoveanu. Mai exact la Oraselul Copiilor ?.

  In sezonul 2015-2016 la Patinoar Oraselul Copiilor este valabil biletul de tip „verde la patinat”, care inseamna ca un singur bilet iti ofera acces toată ziua, cu condiția sa nu părăsesti incinta patinoarului, caz în care este necesar un nou bilet de acces.

  Pauzele principale pentru refacerea ghetii dureaza o ora. Gheata se reface de cate ori este nevoie in cateva minute de cate ori este necesar, chiar si in timpul programului, caz in care patinatorii sunt rugati sa paraseasca gheata pentru cateva minute.

  Program Patinoar Oraselul Copiilor

  patinoar-oraselul-copiilor-program

  Preturi Patinoar Oraselul Copiilor

  patinoar-oraselul-copiilor-preturi

  Contact Patinoar Oraselul Copiilor (Sector 4)

   

  Vezi aici lista completa cu patinoarele din Bucuresti.

   

  Concurs gratis pentru sarbatoritii zilei

  Patinoar-Oraselul-Copiilor-concursPana in data de 27 decembrie 2015 organizatorii ofera prin concurs un abonament pentru tot sezonul . Detalii pe pagina de facebook. Castigatorul concursului va fi desemnat prin tragere la sorți pe data de 28 Decembrie.

  Galerie Patinoar Oraselul Copiilor

  patinoar-oraselul-copiilor-oltenitei patinoar-oraselul-copiilor-oltenitei- patinoar-oraselul-copiilor-personaje Patinoar-Oraselul-Copiilor-seara Patinoar-Oraselul-Copiilor-ziua

  Sursa poze: https://www.facebook.com/PatinoarulOraselulCopiilor

  patinoar-oraselul-copiilor-program patinoar-oraselul-copiilor-preturi Patinoar-Oraselul-Copiilor-concurs patinoar-oraselul-copiilor-oltenitei patinoar-oraselul-copiilor-oltenitei- patinoar-oraselul-copiilor-personaje Patinoar-Oraselul-Copiilor-seara Patinoar-Oraselul-Copiilor-ziua
  DISTRIBUIE
  Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU