Peaceful Parenting – Nancy Buck Mama Parintilor 2.0 in Romania

Vineri 22 Mai 2015
București

 

Autoarea conceptului de “Peaceful Parenting”, vine pentru prima data la Bucuresti, in cadrul celei de-a doua editii a Festivalului National de Parenting

festival de parenting nancy buck

Nancy Buck, ”Mama Parintilor 2.0” si autoarea conceptului de “Peaceful Parenting”, vine pentru prima data la Bucuresti, in cadrul celei de-a doua editii a Festivalului National de Parenting, care va avea loc pe data de 13 iunie 2015, la Crowne Plaza.
Festivalul National de Parenting aduce anul acesta in discutie o problema reala a societatii din Romania: conflictele dintre parinti si copii. Asadar Peaceful Parenting este o metoda revolutionara de a face educatie, creata de Nancy Buck si descrisa in lucrarea cu acelasi nume, care muta accentul de pe copil pe parinte si subliniaza ca, pentru a-i fi bine copilului trebuie, mai intai, sa ii fie bine parintelui.

In cadrul conferintei, Nancy Buck va discuta despre cum se identifica manualul de instructuni al propriului copil, ce il motiveaza pentru a actiona, cum sa se inteleaga parintii pe ei insisi pentru a-si putea face in mod pasnic “meseria de parinte”.
“Cand am intrat in contact cu conceptul de Peaceful Parenting si cu Nancy, am stiut ca de asta are nevoie majoritatea parintilor din Romania. Caracterul aplicativ si pragmatic al abordarii raspundea la multe intrebari care vin adesea din partea parintilor si a educatorilor. Cum sa aplic ceea ce citesc? Cum sa am mai multă rabdare ? Cum sa renunt la vechea abordare? A fost momentul in care mi-am dat seama ca PARENTING-ul 2.0 se poate aplica foarte bine si in Romania”, a declarat Mirela Horumba, psiholog, initiator al portalului Forumuldeparenting.ro si al Festivalului National de Parenting.
”Provocarea societatii globale este ca parintii nu mai acorda destul timp copiilor lor si nu fac diferenta intre a avea grija de un copil si a-l ajuta sa se dezvolte. De aici rezulta posesivitatea crescuta a parintilor si tendinta din ce in ce mai mare a copiilor de a-i respinge”, a declarat Nancy S. Buck, psiholog american si autoarea conceptului de Peaceful Parenting.

 

Festivalul Național de Parenting ”In Familie” este un proiect al Forumuldeparenting.ro. Detalii despre eveniment, la http://www.forumuldeparenting.ro/festival.
Sponsor National Banca Transilvania. Partener principal, Editura Corint. Parteneri Shakespeare School of Languages. Partener media principal Radio Itsy Bitsy. Parteneri media: Radio Romania, SfatulParintilor.ro.

 

***

Despre Nancy S. Buck

Nancy Buck speaker parenting

Nancy Buck este psiholog de origine americana care promoveaza relatiile armonioase intre parinti si copii. Nancy a fondat compania Peaceful Parenting Inc. si este autor al mai multor carti in domeniu, speaker si trainer. De asemenea este expert in motivatie interioara, comportament si psihologie, avand abilitati in a dezvolta relatii de colaborare pe termen lung intre parinti si copii.

Misiunea asumata public de catre Nancy S. Buck, creatoarea conceptului Peaceful Parenting, este  sa transforme lumea intr-un loc mai bun pentru toti copiii si parintii acestora.

In calitate de CEO al companiei Peaceful Parenting Inc, in peste 10 ani de activitate, Nancy a oferit consultanta individuala sau de grup unei palete foarte largi de organizatii pentru profit sau non-profit cum ar fi scoli publice sau private, pentru toate nivelele de educatie, de la prescolari la facultate. In urma acestei experiente bogate Nancy Buck a publicat 5 carti si a fost colaborator in multe altele. Cele mai importante dintre lucrarile sale sunt: Peaceful Parenting (2000), Peaceful Parenting Workbook (2007), Why Do Kids Act That Way? The Instruction Manual Parents Need to Understand Children at Every Age (2009) si Peaceful Parenting Workbook, 2nd Edition (2009).

Despre Mirela Horumba

Mirela Horumba parenting 2.0

Mirela Horumba este creatoarea proiectului Forumul de Parenting (www.forumuldeparenting.ro), organizator al Festivalului National de Parenting.

Este autoarea primului instrument romanesc de PARENTING 2.0 aplicat, Trusa de Bunastare a Familiei. Psiholog, consilier autonom si psihoterapeut sub supervizare, acreditat de colegiul psihologilor din Romania, Mirela este licentiata in psihologie, in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti. De asemenea, este absolventa a masteratului de psihodiagnostic, psihoterapie experiential-unificatoare si dezvoltare personala.

Mirela a parcurs stagii de formare in art-terapie, dramaterapie, hipnoza, managementul stresului, psihodiagnostic, programare neurolingvistica si terapie sistemica de familie constelatii de familie, EFT. Este autoarea cartii “Solutii practice pentru gestionarea conflictelor Parinte-Copil” (2013), precum si  a  volumului “Dezvoltare personala pentru clasa pregatitoare”(2014). Organizeaza programe pentru consilierea parintilor si a cadrelor didactice, in noua paradigma, PARENTING 2.0.

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 22 Mai 2015

Program:
10:00:00 - 18:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Hotel Crowne Plaza Bucuresti

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
B-dul Poligrafiei 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL