Pedi Update. Conferință pentru părinți informați | Cluj Arena

Sâmbătă 06 Mai 2023
Cluj-Napoca

Conferința PEDI UPDATE este un eveniment multi-disciplinar adresat părinților clujeni interesați să afle informații noi și de calitate de la experți din diferite specialitati medicale.

Editia din acest an va avea invitati din stomatologie, pediatrie, oftalmologie, psihologie și kinetoterapie.

Conferința PEDI UPDATE va avea loc pe data de 6 mai 2023 în sala de conferințe a Cluj Arena.

Programul se va întinde pe durata a 4 ore în intervalul 9:00 – 13:00 fiind împărțit în 2 secțiuni separate de o pauză și va include 5 prelegeri pe subiecte actuale urmate de o secțiune de întrebări și răspunsuri. De asemenea, conferința include și o tombolă cu premii și prezentări de produse ale firmelor partenere în timpul coffee break-ului.

🗣️Cine sunt și despre ce vor vorbi speakerii?

Am ales pe sprânceană speakerii evenimentului, fiecare dintre ei fiind cel mai recomandat de părinți în domeniul său de expertiză.

🦷 Dr. Specialist Pedodonție Cristina Mihãlțan va vorbi despre metode de profilaxie și mituri in stomatologia pediatrică,
👶 Dr. Primar Pediatru Ana Ștefănescu va vorbi despre mituri și adevăruri în bolile copilăriei,
🤓 Dr. Specialist Oftalmologie Pediatrică Alina Iuga va vorbi despre cum putem să protejăm ochii copiilor noștri în era tehnologiei,
🏃 Kinetoterapeut Delia Nicoriciu va vorbi despre etapele de dezvoltare motorie între 0-3 ani și cele mai frecvente tulburări motorii și de coordonare ale copiilor,
🧚‍♀️ Zâna Măseluță / Psiholog Dana Ryffel va vorbi despre probleme de adaptare ale copiilor la grădiniță și la stomatolog.

❓ Cât costă și de unde se poate cumpăra biletul?

Prețul unui bilet este de 100 lei.

Biletele se pot achiziționa de aici: https://institute.mbdental.ro/product/pedi-update-2023/

🙏 Recomandare

Vă recomandăm să participați la conferință neînsoțiți de copii, însă pentru că știm că acest lucru nu e întotdeauna posibil, vom organiza un Kids Corner unde copiii care vin la eveniment se pot juca supravegheați. Totuși, vă rugăm să aveți în vedere durata de 4h a conferinței.

📍 Sala de conferințe a Cluj Arena

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/229776336060966

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 06 Mai 2023

Program:
09:00 - 13:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL