Petrecere de Halloween la Bursuceii Veseli

Sâmbătă 01 Noiembrie 2014

 

Petrecere pentru copii – Halloween Party la Bursuceii Veseli

 

Bursuceii Veseli”

vă invită la cea mai spooky petrecere de Halloween!

*Concurs de sculptat dovleci, vampiri și vrăjitoare pentru cei mai neînfricați copii!

 

Halloween party bucuresti

Părinți, bunici și pitici, pe 1 noiembrie, la centrul de activități pentru copii, Bursuceii Veseli, dăm startul petrecerii de Halloween! Costumați în bursucei, veniți cu mic, cu mare în vizuina noastră din Strada Cezar Bolliac, Nr.31, la Halloween Party!

Invitatul special va fi Magicianul TEO Official, care va va prezenta un număr inedit de magie, creat pentru această seară! Vampiri și Vrăjitoare, Scheleți și Monștri vă vor ține companie și vă vor oferi clipe minunate!

Provocarea va fi concursul de sculptat dovleci, unde poate participa fiecare dintre voi, lăsându-și imaginația să creeze cele mai spectaculoase forme! La finalul concursului, cei mai creativi vor fi premiați!
 

Nu trebuie să ratați cea mai spooky petrecere a acestei toamne!

Vă asteptam, cu multe, multe surprize și premii, în data de 1 noiembrie, ora 17:00, pe strada Cezar Bolliac nr.31 (Piața Alba Iulia).

Prețul unui bilet este de 20 de lei.

Detalii participare: 0762 326 436

https://www.facebook.com/events/861642583848348/

 

CINE SUNTEM

Pentru copii, a vedea concret ceea ce le stă în putere să facă este cea mai bună formă de motivare”

Aflat sub sloganul “Learn! Create! Perform!”, Bursuceii Veseli este primul centru de activități pentru copii din România care reunește sub același acoperiș, într-o locație nouă, modernă, veselă și luminoasă, ateliere educative, creative și sportive.

Deoarece fiecare copil are talentele sale și fiecare trebuie încurajat să și le descopere, la Bursuceii Veseli se îmbină atelierele educative cu cele creative și sportive pentru a creea mixul perfect pentru fiecare copil în parte.

Pe parcursul întregii zile Bursuceii Veseli oferă servicii before/after school cât și activitătț creativ-educative: înot, balet, arte marțiale, desen, pictură, modelaj, educație ecologică, ateliere de teatru, muzică și multe altele!

Având în dotare piscină proprie, laborator de științe, seră, createlier, ikids aici este locul perfect pentru copiii isteți!

Mai multe informații despre noi, găsiți aici http://bursuceiiveseli.ro/

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 01 Noiembrie 2014

Program:
17:00:00 - 17:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Bursuceii Veseli

Județ:
Sector 2

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
strada Cezar Bolliac nr.31

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL