Picnic #laVerandaMall în perioada 24-25 iunie

Amfiteatrul Veranda Mall se transformă pentru două zile într-un adevărat festival urban. Vino în perioada 24-25 iunie, între orele 12:00 şi 18:00 la cel mai distractiv picnic al verii.

Vara aceasta Veranda Mall dă tonul veseliei! Pe 24 și 25 iunie centrul comercial organizează cel mai distractiv picnic al verii, unde bucureștenii sunt așteptați să se bucure de un adevărat festival urban, cu un program tematic, pentru două zile de vacanță memorabile.

Sâmbătă și duminică, Veranda Mall anunță startul evenimentelor începând cu ora 12:00 și îi așteaptă pe toți cei doritori de un weekend relaxant în amfiteatrul din fața centrului comercial. Muzica antrenantă, momentele de magie susținute de Magitot, mâncărurile și băuturile delicioase, acțiunile sportive, atelierele de creație, concursurile pentru public, toate sunt ingredientele unui weekend plin de amintiri.

„Vara aceasta ne dorim să le aducem bucureștenilor oportunități de relaxare și petrecere a timpului liber cât mai atractive și în concordanță cu așteptările lor. Sub conceptul de picnic, evenimentul din acest weekend va fi un adevărat festival urban, cadrul perfect unde aceștia se vor putea relaxa alături de familiile lor, unde se vor putea întâlni cu prietenii lor și unde vor putea petrece împreună timp de calitate, în cadrul unui program cu activități recreative dedicate. Îi invităm să fie alături de noi la prima ediție a Picnicului Veranda Mall, eveniment ce ne propunem să devină unul de tradiție vara aceasta.”, declară Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

Cum se vor distra bucureștenii la Picnicul Veranda Mall?

Pe 24 și 25 iunie, Veranda Mall va avea un program complet de distracție:

Zona de food & drinks Vizitatorii centrului comercial vor avea parte de mâncăruri și băuturi speciale în zona de food & drinks, unde Zăganu va aduce bere rece și proaspătă, Tomi va da mai multă aromă preparatelor cu delicioasele sosuri, iar Algida va oferi sortimente de înghețată cremoasă, ideale pentru vremea calduroasă. În plus, la Blend Barul Becel participanții vor afla de la un bucătar cum se produce margarina, iar apoi ei vor fi provocați să se înscrie la concursurile unde se va desemna cel mai bun sandwich.

Activități sportive de vară Părinții și copiii pot participa la activități sportive potrivite sezonului estival, precum badminton, ping pong, mini fotbal, sărituri cu coarda. Cei mai buni participanți vor fi răsplătiți cu premii atractive. În plus, asfaltul din fața centrului comercial va deveni locul undei cei mici își vor pune imaginația la încercare pentru cele mai frumoase desene cu cretă colorată.

Spectacole la scenă deschisă Pe parcursul celor două zile, atmosfera de festival va fi asigurată de trupele de muzică și dans care vor urca pe scena din fața centrului comercial. Printre artiști se numără îndrăgita formație Steluțele Aurii, iar programul va fi completat de cunoscutul magician Magitot, care va susține numere de magie impresionante, atât sâmbătă, cât și duminică.

Ateliere creative pentru familii La Picnicul Veranda Mall familiile sunt invitate să își creeze piese de vestimentație originale. Pe 24 și 25 iunie, părinții și copiii sunt așteptați să își personalizeze tricourile și șepcile la atelierele de creație. Înscrierile se fac pe pagina de Facebook Veranda Mall, precum și la infodesk în cadrul centrului comercial, până pe data de 23 iunie 2017. Atelierele vor avea loc în fiecare zi, între 12:00 și 18:00.

Jocuri pentru prichindei Pe parcursul celor două zile, cei mici se vor bucura din plin de vacanța de vară și vor putea participa la sesiuni de facepainting, jocuri cu baloane de săpun, în timp ce mascotele Vera și Tomi cel Viteaz vor fi alături de ei cu cele mai distractive idei de jocuri.

În interiorul centrului comercial, copiii vor avea parte de multe activități interactive la locul de joacă pentru copii, unde vor putea să colecteze puncte, pentru a câștiga o mulțime de cadouri din partea Veranda Mall.

Pentru informații suplimentare puteți accesa pagina de web www.verandamall.ro, sau pagina oficială de Facebook Veranda Mall.

Intrarea este liberă!

Detalii Eveniment

Perioada:
24-25 June 2017

Ora incepere:
12:00

Ora terminare:
18:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL