Pictăm, Desenăm, ne Distram! Atelier Creativ 3-9 ani @ Lala Land Fundeni

18:00
Vineri 25 August 2023
București

Vă invităm cu mare entuziasm la un nou atelier creativ, unde copiii cu vârste cuprinse între 3 și 9 ani vor avea ocazia să-și dezvolte imaginația, să exploreze arta și să se distreze într-un mod inedit!

🗓️ Data și Ora: vineri, 25 august
🏠 Locație: Lala Land Fundeni – Str Doinei 60
💰 Cost: 35 lei/copil

Ce îi așteaptă pe cei mici:

🎨 Sesiuni de pictură: Fie că e vorba de pensule, degete sau chiar picături de apă, copiii vor descoperi bucuria culorilor și a formelor pe pânză. Vom explora tehnici diverse, iar rezultatele vor fi cu siguranță minunate!

🖌️ Abilități de Desen: Ghidându-i pas cu pas, îi vom ajuta să-și dezvolte abilitățile de desen. De la animale simpatici până la peisaje de basm, fiecare copil va pleca acasă cu propriile creații mândre.

🎉 Activități Creative: Nu ne oprim doar la pictură și desen. Ne vom juca și ne vom distra cu diverse activități creative, contribuind la dezvoltarea abilităților cognitive și sociale ale copiilor.

✨ Momentul Delectării: Vom avea o pauză pentru gustări și băuturi, oferind copiilor energia necesară pentru a continua aventura artistică.

🤝 Comunitate și Relaxare: În timp ce copiii se distrează, părinții pot socializa între ei și să se relaxeze în zona special amenajată pentru ei.

📢 Înscrierile sunt limitate, așa că nu ratați ocazia de a vă înscrie copiii la acest atelier captivant de creație și distracție!

Pentru înscrieri mesaj cu nume și vârstă copil pe pagina de facebook sau 0721570574.

📍 Lala Land, Str Doinei Nr. 60 , Fundeni, Romania

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: LINK


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 25 August 2023

Program:
De la 18:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL