Pictam dovleci pentru Halloween. Atelier la Clubul Fermecat al Micilor Artisti

Duminică 27 Octombrie 2019
București

Duminica, 27 octombrie, la ora 14.00, pictam dovleci. Promitem sa fie frumosi si haiosi, perfecti pentru Halloween. Dovleci fantastici pentru super-copii, dovleci amuzanti, dovleci cu tematica, orice model isi vor dori micii nostri prieteni.

Avem cateva modele din care pot alege sau pot sa-si decoreze dovleacul cu un model propriu. Copiii vor fi ajutati si consiliati, astfel incat fiecare dovleac sa fie decorat perfect.

In plus, te asteptam costumat, daca doresti. Imbinam arta cu petrecerea si va iesi un atelier creativ cu bal mascat incorporat:) Va fi amuzant: pictam, cantam, facem poze si ne prezentam costumul. Si, daca se vor auzi voci care striga „trick or treat”, noi vom fi cu siguranta pregatiti cu ceva bun, ca sa nu plece nimeni cu mana goala. Desigur, vor avea dovleacul pictat, dar daca nu se supara nimeni, mai agaugam cate ceva bun pentru efortul lor:)

Toate materialele necesare desfasurarii atelierului sunt puse la dispozitia copiilor de catre oganizator.
Cost/atelier/participant: 40 ron

Numarul de locuri este limitat, asa ca te rugam sa ne anunti din timp daca doresti sa participi. Rezervarea unui loc se poate face pe pagina evenimentului, selectand optiunea „particip”, impreuna cu un mesaj direct sau la adresa de email: [email protected].

Unde? Clubul Fermecat al Micilor Artisti, Str. Dianei, nr. 11, Universitate/Piata Rosetti, Bucuresti

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 27 Octombrie 2019

Program:
14:00 - 15:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL