Pinguinii în alertă. Spectacol 6+ ani la Teatrul Arlechino Brasov

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 11.00 (AVANPREMIERA) și duminică, 28 aprilie, de la ora 10.30 și 12.00 (PREMIERA), Teatrul Arlechino vă așteaptă la spectacolul „PINGUINII ÎN ALERTĂ”.

„Într-o lume înghețată și acoperită de zăpadă, trei pinguini încearcă să își alunge cum pot mai bine plictiseala. Viața lor tihnită și senină este brusc tulburată de apariția unui porumbel mesager, care aduce vestea unui potop iminent dar și a unei corăbii salvatoare, pe care sunt, însă, doar două locuri disponibile. Hotărâți să se salveze, dar și să rămână împreună, pinguinii pun la cale un plan pentru a-l ascunde și a-i asigura un loc pe arcă celui de-al treilea.

Lăsând în urmă ghețarii maiestuoși și zăpada strălucitoare de sub picioare, pinguinii se aventurează într-o călătorie pe mare, plină de umor și surprize, în care se confruntă cu diverse situații comice, iar întrebările despre existența lui Dumnezeu și lupta pentru supraviețuire devin subiecte de discuții aprinse. Regizat cu imaginație și pasiune, spectacolul este o lecție despre prietenie, toleranță, credință și căutarea unui sens într-o lume plină de provocări.”

Vârsta minimă recomandată este de 6+, iar durata spectacolului este de 50 minute.

Regie și scenariu:  Béres László
Scenografie: Bajko Attila
Muzica: Cári Tibor
Construcție păpuși: Tünde Tomos
Distribuția: Cecilia Negru, Alex Dobrescu, Alexandra Dumitrescu, Adrian Dobrescu și Adrian Iuga.

Biletele se pot achiziționa online sau de la casieria teatrului, miercuri de la 13.00-16.30, joi de la 13.00 – 18.30, vineri între orele 13.00 – 17.30, sâmbătă între 09:00-13:30, iar duminică între orele 09:00-13.00.

📍 Teatrul Arlechino, Brașov

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://teatrularlechino.ro/program/


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
27-28 Aprilie 2024

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL