Pop-up Museums. Expoziții neconvenționale @ Sun Plaza

29-30 Octombrie 2020
București

Pop-up museums: Extra apropiere de cultură într-o serie de expoziții neconvenționale

Începând cu 17 august, în Sun Plaza ai parte de o serie de expoziții neconvenționale într-un concept cultural inedit: Pop-up Museums. Timp de trei luni, cele mai interesante exponate de la Muzeul Căilor Ferate Române, Muzeul Parfumului și de la Institutul Astronomic al Academiei Române vor putea fi admirate în Sun Plaza, la parter, iar intrarea este liberă.

🚂 În perioada 17-24 august, în zona Atrium, Sun Plaza vei putea face o călătorie în trecut și vei putea admira machete de locomotive și vagoane, șepci din uniforma de controlor cu o istorie care se duce în urmă cu 150 de ani.

🧴 În perioada 7-20 septembrie îți vei reaminti că parfumurile pot evoca povești, iar 400 de sticluțe de parfum te vor aștepta să le vezi și să le afli trecutul, care mai de care mai controversat.

🔭 Pop-up Museums va marca și o premieră. Pentru prima dată în istoria Institutului Astronomic al Academiei Române, vor fi scoase în exterior exponate pentru a fi prezentate la Sun Plaza. Se va întâmpla în perioada 15 – 29 octombrie în zona Atrium, unde vor fi expuse cele mai interesante instrumente pentru studierea corpurilor cerești, dar și poveștile celor care le-au folosit de-a lungul timpului.

Și pentru că există multe alte muzee care merită vizitate, Sun Plaza invită vizitatorii să le descopere, și să participe la o tombolă. Toți cei care vin la Info Point cu un bilet de la orice muzeu din București vizitat în perioada în care se desfășoară Pop-Up Museums vor putea câștiga unul din cele trei Extra Kituri ale Turistului ce vor fi oferite prin tragere la sorți, în noiembrie.

Detalii Eveniment

Perioada:
29-30 Octombrie 2020

Ora incepere:
10:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Sun Plaza

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Vacaresti 391

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL