Povestea lui Moș Crăciun la Cinema Stellarium în Piața Brassai | Brașov

20-25 Decembrie 2022
Brasov

Cinema Stellarium s-a deschis în Piața Brassai din Brașov. Este un nou eveniment din seria „Magia iernii la Brașov 2022″.

Primăria Municipiului Brașov vă invită să luați parte la un spectacol cu și despre cel mai cunoscut personaj din lume: Moș Crăciun.

„Miracle of Christmas Spectacular Street Visuals Stellarium – Santa Claus Track GPS”, sau „Povestea lui Moș Crăciun – Urmărirea drumului său din Laponia în lume”, este un spectacol realizat prin proiecții video cu tematică de Crăciun, respectiv creații visuals, mapping, realizate cu tehnologie high-tech, sunet digital, instalații multimedia, videoproiectoare și ecran circular pentru proiecție 180 grade. Cei mici și nu numai vor avea ocazia să cunoască povestea lui Moș Crăciun și a renilor săi magici. Vor putea să-i vadă pe spiriduși la treabă, dar și să urmărească drumul Moșului din noaptea de Ajun.

Spectacolele, cu acces gratuit, vor avea loc în fiecare zi, până pe 25 decembrie, între orele 16.30 și 20:00, la interval de 30 de minute. Durata unei proiecții este de 20 de minute, iar capacitatea Cinema Stellarium este de 75 de persoane. Intrarea se face fără programare prealabilă, în limita locurilor disponibile.

Detalii Eveniment

Perioada:
20-25 Decembrie 2022

Ora incepere:
16:30

Ora terminare:
20:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL