Pravalia Parintilor

  Sunteti in asteptarea unui copilas si doriti sa fiti pregatiti pentru momentul nasterii ? Vreti sa faceti gimnastica prenatala sau poate doriti sa invatati cum se face masajul bebelusului?

  Atunci, Prăvălia Părinţilor este locul potrivit.

   

  Aici, viitori părinţi, proaspeţi părinţi, părinţi cu vechime şi înţelepciune dar şi bebeluşi se întâlnesc cu practicieni în domeniul vast al sănătăţii (educatori prenatali, psihoterapeuţi, kinetoterapeuţi, moaşe licenţiate sau în devenire, consultanţi în alăptare, medici de familie şi farmacişti) pentru  a găsi împreună soluţii la problemele care îi preocupă, pentru a se simţi mai bine, pentru a afla ceva nou.

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 3

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Bd. Unirii nr. 73, bl. G3, sc. 2, et. 3, ap. 41

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 14 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU