Cel mai important lucru pe care il putem darui copilului nostru este sa ii fim realmente aproape, prin PREZENTA si CONECTARE PROFUNDA in relatia parentala. Cand se intampla acest lucru, copilul simte o siguranta emotionala ca este iubit, vazut, acceptat si apreciat, iar aceasta siguranta ajuta copilul sa invete, sa exploreze, sa descopere viata, sa se bucure, sa aiba relatii pozitive cu ceilalti copii si adulti.
PREZENTA si CONECTAREA sunt “ingredientele” cele mai importante pentru o relatie buna parentala, pentru o dezvoltare optima a copilului, pentru ghidarea copilului, pentru cresterea comportamentelor pozitive, precum si pentru prevenirea multor probleme comportamentale si psihologice frecvente la copii.
Ritmul alert al vietii, presiunile financiare, profesionale, familiale, tehnologia, “mostenirile educationale” pot afecta modul in care petrecem timpul impreuna cu copilul nostru, care este chiar mai important decat durata lui.
In 16 noiembrie, orele 18-20, la gradinita ARTA in NORI 2, Adina Moldovan va invita sa descoperiti 4 modalitati eficiente de conectare cu copilul, prin care sa cresteti calitatea relatiei parentale, calitatea vietii copilului si viitorului adult.
Investitie: 80 ron/persoana
Numar de locuri: 15
Inscrieri: http://bit.ly/2qA83Hy
Contact: [email protected], 0744105866
*Adina Moldovan este psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor din România şi activează în cadrul Cabinetului individual de psihologie Adina Moldovan din Timișoara, în îndeplinirea vocației sale cu specializare în psihologie clinică şi consiliere psihologică. Misiunea sa este cresterea calității vieții copiilor și familiilor acestora. Realizează evaluarea şi consilierea psihologică a copiilor prin metode multiple fundamentate științific , dezvolta abilități parentale prin consiliere parentală si ateliere de parenting .
A creat programe unice de intervenție psiho-educațională și terapeutică – START si POVESTI MAGICE – pe care le susține în cadrul grădinițelor si scolilor din Timișoara. A colaborat cu Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România (APFR) pentru consilierea psihologică a femeilor victime ale violenţei domestice şi abuzului sexual.
Tot în cadrul APFR a contribuit la derularea campaniilor de informare, conştientizare asupra fenomenului de violenţă domestică și la derularea de campanii de strângere de fonduri pentru grupuri sociale defavorizate. De asemenea, a colaborat cu Asociaţia Little People România în programe de intervenţie psiho-socială pentru copiii, adolescenţii şi tinerii adulţi afectaţi de cancer.
https://www.facebook.com/events/357581061677273/