Prietenii lui Năsuc. Copacul din casă a câștigat Locul I la concursul Coperta Anului organizat de banca de imagini Dreamstime

Prietenii lui Năsuc. Copacul din casă, de Cristina Gheorghiu, cu ilustrații de Florin Gheorghiu, publicată în 2020 de Editura Galaxia Copiilor, parte a Grupului Editorial ALL, a fost desemnată câștigătoarea Locului I la concursul Coperta Anului, organizat de banca de imagini Dreamstime în luna octombrie a acestui an.

Prietenii lui Năsuc. Copacul din casă este o poveste cu textură pufoasă de fular și codiță de șoricel. Cu cinci codițe de fapt! Năsuc și șoriceii din gașca lui cad pradă poftelor și pornesc într-o aventură de sărbători atunci când le atrage atenția mirosul îmbietor din bucătăria doamnei Toma. Merită orice efort pentru a ajunge la turta dulce și la fursecurile proaspete.
Cartea se adresează micuților de peste 4 ani și se numără deja printre cel mai bine vândute povești ilustrate din Galaxia Copiilor. Îmbinarea dintre situațiile năstrușnice și ilustrațiile fermecătoare o recomandă ca pe o experiență de lectură amuzantă și educativă. De asemenea, porția de aventură cu care își surprinde cititorii este suplimentată de lecții prețioase despre prietenie, curaj, cumpătare și perseverență.

Echipată corespunzător cu mutrițele simpatice ale celor cinci prieteni, cu căciulițe împletite și fonturi jucăușe, coperta realizată de graficianul Oana Bădică transmite atmosfera fericită și chițăitoare a întregii povești. La concursul Coperta Anului, a întrunit cel mai mare punctaj în urma notelor de la 1 la 5 oferite de utilizatorii băncii de imagini. Criteriile pe care le-au avut în vedere au fost: compoziția, cromatica, fonturile și relevanța întregii construcții grafice în raport cu tema poveștii.

Cartea poate fi comandată cu reducere pe site-urile www.all.ro si www.galaxiacopiilor.ro, alături de prietenele ei din seria Năsuc. Împreună, pot reprezenta cel mai frumos cadou de sărbători pentru copiii preșcolari.


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU