Primul ajutor pentru copii. Eveniment destinat exclusiv membrilor comunității LaPrimulBebe

Sâmbătă 08 Februarie 2020
București

LaPrimulBebe organizeaza și în acest an cursul de ”Primul ajutor pentru copii”, în 12 orașe din țară: București, Galați, Ploiești, Cluj, Brașov, Craiova, Iași, Timișoara, Constanța, Bacău, Sibiu, Oradea.

Evenimentul prezintă noțiuni de bază despre cum trebuie să acționăm într-o situație de urgență și acoperă multe din situațiile cele mai frecvente care pot apărea, precum și unele mai puțin comune, dar care necesită intervenție imediată.

În cadrul evenimentului, vom afla de la Dr. Mihaela Dumitru, medic specialist pediatru cu atestat în asistența medicală de urgență prespitalicească, care sunt măsurile de prim ajutor ce trebuie luate în situații precum: obstrucția cu corp străn (inec), convulsii febrile, fracturi, arsuri, tăieturi, reacții alergice severe etc. Acestea sunt cazuri cu incidență mare în întreaga lume și în care intervenția imediată și corectă pot salva vieți sau pot preveni complicații ulterioare.

Este foarte important ca aceste informații esențiale să fie cunoscute de toți cei care îi îngrijesc pe cei mici, fie că e vorba de părinți, bunici, bone sau personalul de la creșă sau grădiniță, pentru a putea oferi ajutorul necesar în caz de nevoie.

Cele 12 evenimente “Primul ajutor pentru copii” sunt organizate cu sprijinul Lidl Romania, cărora le mulțumim pentru susținerea proiectului.

Cursul este destinat exclusiv membrilor comunității LaPrimulBebe, durează două ore (10.30 – 12.30), nu este permis accesul cu bebeluși sau copii. Înscrierea la eveniment se face în grupul LaPrimulBebe din fiecare oraș, după ce se anunță startul înscrierilor în comunitatea respectivă.


 RECOMANDARE


Unde? Deutsche Bank Romania, Bd. Dimitrie Pompeiu 6A, Etaj 1, Bucuresti

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 08 Februarie 2020

Program:
10:15 - 12:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL