Prințesa care sforăia. Spectacol pentru copii +4 ani la Teatrul Căluțul de mare – Constanța

Vineri 14 Octombrie 2022
Constanta

Spectacolul „PRINȚESA CARE SFORĂIA” de Mihai Ignat, poet și dramaturg contemporan este o piesă de teatru câștigătoare a PREMIULUI UNITER pentru „CEA MAI BUNĂ PIESĂ ROMÂNEASCĂ A ANULUI 2020” (în cadrul Galei Premiilor Uniter, ediția a 29-a, desfășurată în data de 19 iulie 2021).

Spectacolul cu actori este dedicat publicului, începând cu vârsta de 10 ani; regia artistică îi aparține regizorului Traian Șoimu, iar scenografia spectacolului a fost realizată de Oana Drăghici. Muzica spectacolului a fost compusă de Vlad Crețu.

Piesa prezintă, într-un mod plin de savoare dar și foarte spectaculos, povestea unei „Prințese Desăvârșite”, căreia „nimic nu-i lipsește, nimic nu-i prisosește”, de fapt, o prințesă mofturoasă și răzgâiată.

Perfecțiunea rangului este umbrită de momente umane, obișnuite cum ar fi sforăitul și …. multe altele care dau culoare poveștii.

Alături de prințesă, ca în orice poveste, spectatorii îi vor întâlni pe Rege, Regină, Guvernanta, Sfetnicul, Vraciul, Prințul de Aur, Prințul Diamantelor și Prințul de Platină, cei doi Halebardieri care o păzesc cu strășnicie și, bineînțeles, un Făt-Nefrumos, care „nu e frumos – dar nici urât”.

În distribuție: Cătălina Oțeleanu, Inga Marcu, Adi Gheo, Clara Ghiuvelechian, Daniel Minciună, Lică Gherghilescu, Sergiu Bucur, Andrei Stroescu, Tiberiu Roșu, Dan Cojocaru, Grațian Prisacariu, Emanuel Cristoiu, Cristian Mitescu.Unde? Vasile Lupu, nr 78A, parterul blocului Newton, Iasi

Program adresat copiiilor peste 4 ani.

Unde? Teatrul Căluțul de mare, Aristide Karatzali, nr 16, Constanta

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 14 Octombrie 2022

Program:
De la 18:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL