Profită de Reduceri la Jocuri şi Jucării pentru Copii, Cărţi sau Haine

Verificăm cele mai noi şi mai bune oferte ale principalelor magazine online din România. Suntem afiliaţi ale acestor magazine şi prin fiecare cumpărătură făcută, fără să plăteşti în plus, va fi un suport pentru GOKID.ro, ne vei ajuta să îţi aducem în continuare informaţii despre cele mai importante evenimente pentru copii şi părinţi.

Alege magazinul preferat din lista de mai jos.

JUCĂRII, CĂRŢI, COSMETICE 

Reduceri la jocuri si jucarii pentru copii ursulet valizaAlege cele mai bune oferte de jucării, cărţi, cosmetice de pe ELEFANT.RO!

Cele mai mici preţuri la cărţi sunt pe LIBRIS.RO!

Profită de reducerile la jucării de la NICHIDUŢĂ.


DE TOATE PENTRU TOŢI

Reduceri la jocuri si jucarii pentru copii ochelari tastatura laptop.jpgGăsesti tot ce ai nevoie pentru tine, pentru copilul tău sau pentru casa ta la EMAG.RO!


ELECTRONICE

Reduceri la jocuri si jucarii pentru copii smartphone electroniceVezi ofertele la electronice la cele mai mici preturi la CEL.ro.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU