Provocare pentru Părinți. Wokshop pentru Părinți | Brașov

Sâmbătă 28 Septembrie 2019
Brasov

„Cadoul pe care părinții îl pot oferi copiilor lor este iubirea și educația. Emoțiile și senzațiile noastre corporale ne umplu cu vitalitate, și a-i învața pe copii să fie în contact cu propriile lor stări, înseamnă bogație și sens al vieții.”

Lucruri rele se întâmplă aproape zi de zi și copii sunt din ce în ce mai expuși riscului, fie că vorbim de dezastre naturale, agresivitate verbală sau fizică, abuzuri, intervenții chirurgicale etc.

Intrebarea la care vom răspunde este dacă în calitate de părinți putem veni în sprijinul copilului și a-l educa în conștientizarea și eliberarea trăirilor cu un înalt impact emoțional din corp.

Am decis sa organizam acest workshop…

– pentru că noi credem în forța interioară a ființei umane de a experimenta starea de bine și multumirea de viață, chiar dacă vorbim de un copil,
– pentru că noi credem în forța interioară a unui părinte de a susține și stimula procesul de creștere, vindecare și evoluție al propriului copil,
– pentru că noi credem în forța unică și sănătoasă a relației părinte-copil.

Workshopul va avea loc sâmbată 28 septembrie 2019, între orele 11:00 – 13:00 la Liceului Vocațional de Arte Plastice ”Hans Mattis-Teutsch” Brașov – Intrarea este liberă!


 RECOMANDARE


Organizator – Angelescu Camelia
Tel: +40 744 312 363

Invitați:
Florentina Niculescu – Psihoterapeut / SEP
și
Geanina Nicolae – Psihoterapeut

Unde? Brașov, Bd. Valea Cetății, nr. 8

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 28 Septembrie 2019

Program:
11:00 - 13:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL