Punguța cu doi bani. Spectacol la Teatrul Puck Cluj-Napoca

Duminică 31 Ianuarie 2021
Online

Spectacolul „Punguța cu doi bani”, după Ion Creangă, în regia lui Decebal Marin este programat pentru duminică, 31 ianuarie, de la ora 11, pe pagina  https://www.facebook.com/teatruldepapusi.puck.

În acest spectacol este redată într-o manieră de un comic spumos povestea binecunoscută a lui Creangă, având în prim-plan aventurile pline de haz ale cocoşului şi punguţei sale pierdute. Dincolo de acestea, „Punguța cu doi bani” este și o poveste pentru cei mari, după cum explică regizorul spectacolului. Basmul este completat cu o scenografie impresionantă, dinamică și plină de culoare.

„Trezirea cocoșului prin bătaie semnifică, de fapt, trezirea principiului solar, pozitiv, emisiv necesar în lupta cu inerția, tendințele grosiere, stagnante, prezente în fiecare dintre noi. În piesă, povestea și călătoria inițiatică a cocoșului este îmbogățită de personaje și situații noi, care, prin ritm, culoare și umor pigmentează și întregesc atât jocul vieții, cât și jocul cosmic”, precizează regizorul Decebal Marin.

Regia: Decebal Marin.

Scenografia este semnată de Sandu Marian, iar ilustraţia muzicală de Traian Păcurar. Distribuţia este alcătuită din Ramona Atănăsoaie, Andra Ştefan, Iulian Lungu/ Ionuţ Constantinescu, Călin Mureşan, Robert Gutunoiu, Adina Ungur, Angelica Pamfilie şi Ion Iurcu.

42390834_1891526064226835_5791665701034917888_n

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 31 Ianuarie 2021

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
Online

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Online!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL