Recreația la Lente – Luna prieteniei

11:30 - 12:30
Sunday 12 November 2017
București

Duminică, 12 noiembrie, de la 11:30, te așteptăm cu cei mici la un atelier simpatic de benzi desenate.

Benzile desenate sunt o altă metodă de a focaliza creativitatea copilului și de a-l ajuta să compună imaginația sa într-o poveste cursivă. Pornind tot de la dezvoltarea unei povești de la o idee, un cuvânt sau un desen de al lor, copiii vor învăța să conceapă replici pentru personajele imaginate de ei. Benzile desenate, prin natura lor lipsită de prea multe restricții estetice, oferă copiilor mediul perfect pentru a înțelege că nu există „nu știu/ nu pot să fac” sau că nu există conceptul de „greșit” sau „imperfect”.

=== Ce vom face?
Vom porni de la o idee care se va transforma într-o poveste, cu personaje, replici și aventuri

=== Echipa
Trainer: Ioana Simion

=== Taxa de participare: 50 lei/copil. Recomandat copiilor de peste 4 ani. Rezervări la [email protected] sau 021 210 96 96

Ioana Simion este absolventă a Facultății de Teatru, secția Scenografie din cadrul Universității de Artă Teatrală și Cinematografică ”Ion Luca Caragiale” București. Ioana a urmat apoi studii masterale în Management Cultural din cadrul Facultății Groupe EAC din Paris. A lucrat atât în teatru independent cât și în Institutul Cultural Român de la Paris, a vernisat numeroase expoziții de pictură, desen, costum și fotografie și a fost voluntar pentru conferințe culturale în Paris.

Ioana este o adeptă a modelului Do It Yourself și crede că oricine poate învăța cum să-și înfrumusețeze viața modificând și personalizând obiectele din jurul său. Relația sa cu copiii pornește de la evenimente dedicate lor și se extinde la ultima experiență de coordonator într-un proiect în grădinile muzicale ale Palatului Versailles, unde a povestit copiilor despre istoria monarhică a Franței și operele expuse în grădini.


În fiecare duminică, mansarda din Lente (strada Arcului nr. 8) este pregătită de vizita piticilor cu activități (re)creative.

În timp ce părinții se bucură de un binemeritat răgaz și o conversație placută, cei mici vor fi ghidați să descopere și să se descopere în ateliere felurite, de la teatru de umbre și mimă la benzi desenate și colaj. Atelierele sunt coordonate de actori, psihologi, artiști cu experiență, care le vor deschide celor mici gustul pentru creativitate și joc.

Recreația e pauză, dar ea nu trebuie să însemne neapărat repaos. E suficient să vizitezi o școală la pauza mare ca să îți dai seama de asta. Recreația e joacă și veselie, o poveste și ocazie de socializare.

Vă așteptăm cu drag, cu mic, cu mare!

Programul lunii noiembrie 2017
5 noiembrie – teatru de umbre și storytelling
12 noiembrie – benzi desenate
19 noiembrie – atelier de pantomimă și expresie corporală, spectacol de pantomimă
26 noiembrie – colaj și statui vivante

Locatia: Lente (Arcului), Str. Arcului nr 8, Sector 1, Bucuresti [VEZI PE HARTĂ]

Continuu – Studio pentru Dezvoltare prin Artă este locul în care artele se întâlnesc, se îmbină, se completează și potențează reciproc, pentru a-ți oferi cadrul ideal pentru o dezvoltare continuă și completă.

Coordonate de Smaranda Caragea, actriță și trainer cu peste 10 ani de experiență, atelierele Continuu Studio din cadrul Recreația vor pune la dispoziția copiilor o gamă variată de tehnici de dezvoltare continuă prin arta actoriei, art-therapy, psihoterapie, desen, animație.

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 12 November 2017

Program:
11:30 - 12:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL