Regaseste bucuria de a fi Femeie. Workshop @ Iași

09-10 Martie 2019
Iasi

REGASESTE BUCURIA DE A FI FEMEIE
– workshop intensiv de vindecare a feminitatii –

Foarte multe femei au uitat sa se bucure din plin de feminitatea lor, sa o traiasca, sa o simta, sa o manifeste. In viata de zi cu zi, cele mai multe femei intra in roluri de mama, sotie, fiica, sora, colega, prietena, iar de multe ori rolul de femeie nu-si mai gaseste locul.

In alte situatii, femeia isi inhiba foarte mult propria feminitate si nu poate sa se simta libera in relatia cu partenerul sau cu barbatii, in general. Nu isi poate da voie sa se bucure si sa traiasca pe deplin in cuplu, sa fie jucausa, creativa si spontana. Aceasta se poate datora fie modelului si invataturilor primite din familia de origine despre „a fi fata/ femeie” cat si despre barbati, fie a unor experiente dureroase/ abuzuri (fizice, emotionale, sexuale) prin care a trecut ea insasi sau femeile din familia sa.

Oricare ar fi radacina dificultatii in raport cu propria feminitate, femeia va transmite intr-un fel sau altul aceasta suferinta si copiilor ei, mai ales fetelor sale (dar nu numai). De aceea, atunci cand femeia isi vindeca, elibereaza si manifesta intr-un mod echilibrat feminitatea o poate ajuta atat pe ea insasi, cat si pe copiii sai si cei care vor mai urma.

Daca te regasesti si tu in unele aspecte de mai sus, te asteptam cu drag la acest workshop intensiv de vindecare a feminitatii, ce va avea loc sambata si duminica, 9 -10 martie 2019, intre orele 10 – 17 (cu pauza de pranz).

Impreuna cu alte femei, vom lucra in mod experiential, explorand si (re)creand legatura cu propriul corp si cu propria feminitate. Vom lucra prin metoda Constelatiilor Familiale si prin constientizare corporala, arheologie somatica, dans, practici pentru sanatate feminina si meditatii vindecatoare.

In urma acestui workshop ai posibilitatea:
– sa te reconectezi si sa te imprietenesti mai mult cu propriul corp si cu propria feminitate
– sa ințelegi mai bine radacinile dificultatilor tale cu privire la energia feminina din interiorul tau
– sa te simti si sa te exprimi mai libera ca femeie

Unde? Centrul Dianthis, Str. Brandusa nr. 2, Iasi

Cine sustine acest grup?

ALINA FLOREA
– Psihoterapeut sistemic de cuplu si familie acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania
– Psihoterapeut cu specializare in Psihosexologie, Psihosomatica si Psihoterapia prin Miscare si Dans
– facilitator de Constelatii Familiale

Investitia: 250 lei/ persoana

Te poti inscrie la acest workshop intensiv de vindecare a feminitatii pana pe 7 decembrie printr-un mesaj pe adresa [email protected] (precizati denumirea workshopului, numele tau si un nr telefon pentru contact) sau la telefon 0758.317790. Sunt doar 10 locuri disponibile, in ordinea inscrierii.

Sedintele de terapie vor avea loc la Centrul Dianthis din Iasi (str Brandusa 2, zona Podul de Fier).

Te asteptam cu drag!

Detalii Eveniment

Perioada:
09-10 Martie 2019

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
17:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL