Rila Iepurila cel Poznas vine la Galeria Comerciala Militari

18-19 Aprilie 2014

Surprize placute in intampinarea sarbatorilor pascale la Galeria Comerciala Militari

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPentru cei mici si cei mari, Galeria Comerciala Militari a pregatit vineri, 18 aprilie si sambata, 19 aprilie, cateva surprize. Rila Iepurila cel Poznas va trata clientii aflati la cumparaturi in Galeria Comerciala cu oua de ciocolata atat vineri, 18 aprilie, intre orele 11:00 – 15:00, cat si sambata, 19 aprilie, intre orele 10:00 – 14:00. Cu aceasta ocazie cei mici sunt asteptati la atelierele de desen Un Paste Colorat, unde Iepurila asteapta sa fie colorat dupa imaginatia fiecarui copil.

Bineinteles, din programul artistic nu lipseste pictura pe oua. Copiii vor fi initiati in tainele picturii de catre artistul plastic Ile Stefi (Ileana Stefanescu), care a studiat Stiinta si Ingineria Materialelor Metalice. Sub indrumarea profesorului Florin Ciubotaru a devenit licentiata in pictura, in anul 2008, la Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti, de atunci participand la o serie de Bienale si Saloane atat in Bucuresti cat si in tara. Fiind atrasa de miscarea ecologista, isi propune sa “salveze” o serie de materiale precum tesatura (blugul, tricotul, inul), celuloza (ziarele tocate), fierul (discuri de frana, roti, etc.) si sa le reintroduca in viata cotidiana prin obiectul de arta. La atelier, copiii pot fi inscrisi gratuit de catre parinti direct la centrul de activiti sau prin e-mail la [email protected].

„La fiecare eveniment important pentru Galeria Comerciala Militari, pe langa experienta de shopping, incercam sa aducem cumparatorilor si evenimente pentru intreaga familie – asa cum este cazul evenimentelor dedicate sarbatorilor pascale. Galeria Comerciala Militari este un loc in care sa gasesti branduri din domeniul modei, bijuteriilor, accesoriilor, designului interior, si mai mult decat atat, gasesti si zone dedicate actiunilor socio-culturale. Centrul nostru comercial are o importanta aparte pentru piata de retail din Bucuresti fiind primul de acest gen deschis si ne dorim sa rasplatim clientii fideli precum si pe cei noi prin actiuni continue menite sa aduca bucurii la fiecare sesiune de cumparaturi.”, a declarat Florentina Mitricoaia, reprezentant al Jones Lang LaSalles Services, compania care asigura serviciile de property management ale Galeriei Comerciale Carrefour Militari.


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
18-19 Aprilie 2014

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL