Rita Veverita – Club pentru copii

  Rita Veverita este un club pentru copii, loc de joaca, petreceri copii, cursuri si ateliere creative, educative si stimulative pentru copii.

  Locul ideal pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor din segmentul de varsta 0-4 ani.

  Rita Veverita, veverita copilariei noastre, asteapta parinti, bunici si pitici sa descopere lumea minunata a copilariei, in care joaca se impleteste armonios, firesc cu activitatile de invatare, unde copii sunt in centrul atentiei!

  Cei mai mari (4-12 ani) gasesc activitati antrenante, cursuri si ateliere creative, dar si un minunat loc in care sa-si serbeze zilele de nastere alaturi de prieteni.

  Cei mai mari (4-12 ani) vor gasi activitati antrenante, cursuri si ateliere creative, dar si un minunat loc in care sa-si serbeze zilele de nastere alaturi de prieteni.

  Rita Veverita are si un loc de joaca special amenajat pentru copii mici si mai mari, cu jucarii educative, carti pentru copii, casute si masinute.

  Aici gasesti orarul saptamanal al activitatilor de la Rita-Veverita.

  Contact Rita Veverita

  Telefoane:

  Adina – 0734 854 026

  Office – 0734 043 000

  E-mail: [email protected]

  Website: http://rita-veverita.ro/

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 3

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Intrarea Horbotei 12, Bl.2

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU