Roaba de Cultură – Herăstrău

  Un loc special, care adună întâmplări diverse, de la ateliere si piese de teatru pentru copii, clase de sport pentru intreaga familie, cursuri de nutritie, concerte de folk, jazz si rock până la proiectii de film pentru toate varstele.

  Alternativa inedită de a petrece timpul liber alături de cei dragi. Un festival urban al culturii, din primăvară până-n toamnă.

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Bulevardul Aviatorilor, Parcul Herastrau - Pescarus, 106

  EVENIMENTE VIITOARE

  "Rontailă și Motanilă - Valiza cu surprize” este o comedie minunata pentru cei mici, foarte interactivă, care imbină perfect show-ul, pantomima, muzica și dansul...

  🍀 𝐒𝐚𝐦𝐛𝐚𝐭𝐚, 𝟑 𝐒𝐄𝐏𝐓𝐄𝐌𝐁𝐑𝐈𝐄 𝟐𝟎𝟐𝟐, te invitam la cel mai mare 𝐏𝐈𝐂𝐍𝐈𝐂 𝐈𝐍 𝐅𝐀𝐌𝐈𝐋𝐈𝐄, la Roaba de Cultura in parcul Herastrau! Picnicul urban Social Moms...
  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU