Romniceanu Stairs Run #17

Miercuri 07 August 2019
București

Bun venit în Romniceanu, parcul cu scări din București! Alatură-te să povestim, să alergăm și să urcăm peste o mie de trepte în ritm alert!

#RSRun este un antrenament de alergare în grup la care poate participa oricine, indiferent de pregătire. Ne întâlnim la 2 saptamani, miercuri seara.

Alergăm 6,5 km, respectiv 4 ture a câte 1.6 km , însumând peste 1350 de trepte (338 trepte/ tura).

Timp limită: 60 de minute.

Filmul traseului realizat de către Catalin Furtuna:
https://www.youtube.com/watch?v=VvrTqFVNV5c

Enescu George: „În Romniceanu toată ştiinţa alergatului, tot ce se ştia vreodată despre orice tip de alergat, orice lege biomecanică, toate ipotezele verificate ştiinţific şi experimental sunt date peste cap… acolo nu se aleargă. Acolo se moare încet şi dureros….”


 RECOMANDARE


Dragos Ciobanu: „Romniceanu Stairs Run e un chin, un „chin plăcut” în care singura bucurie este că s-a terminat! Pante, scări, multe scări, urcări, coborâri, trepte, multe trepte, efort intens condensat în numai 6 km. Romniceanu, un parc aprope insesizabil pe harta Bucureştiului, cunoscut doar de riverani şi de câţiva, destui, alergători.”

Florin Simion: „Romniceanu Stairs Run nu e nici pe departe o competiţie între alergători. #RSRun este durere mocnită, dar plăcută, care revine o dată la 2 săptămâni (săptămânal din 2017 – n.n.). O alternare oarecum brutală, dar provocatoare între scări şi pasaje plate. Virajele sunt atât de strânse (“acele de par”), încat ai impresia uneori că te afli pe motoclicletă. RSRun este o alergare în care lupta e cu tine, unde însa ai nevoie de prezenţa colegilor de suferinţă pentru a scoate un timp mai bun.”

Chirila Radu-Catalin: „Romniceanu Stairs Run înseamnă 4 ture de parc, 6,52 km pe parcursul cărora se urcă (evident se şi coboară) 1352 de trepte si o diferenta de nivel +180.8 m. Distracţia are loc o dată la două săptămâni (săptămânal – n.n.). Circa 50 de pasionaţi iau parte la „calvarul” ăsta (absolut de fiecare dată îmi vine să renunţ, ba după 2 ture, ba după a 3-a, niciodată n-am făcut-o însă, la sfârşit poţi să spui că vezi o bucaţică din rai!).

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 07 August 2019

Program:
20:00 - 21:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL