Salonul de Știință al Școlilor – 2018 | Bucureşti, Muzeul Național De Geologie

Miercuri 09 Mai 2018
București

În cadrul Salonului, echipe de elevi aflaţi sub coordonarea profesorilor de ştiinţe vă aşteaptă cu experimente şi demonstraţii ce ilustrează teme din curricula şcolară. Fie că eşti părinte, fie că eşti profesor vino cu copiii la Salon; vor putea să înveţe de la alţi copii de vîrsta lor!

Grupurile şcolare care vizitează Salonul pot vizita gratuit (cu programare prealabilă) şi expoziţia permanentă a Muzeului de Geologie.

Înregistrare grupuri școlare: https://goo.gl/forms/EW0hY7oHdPRZ98JG2
Înregistrare părinţi: https://goo.gl/forms/egShTucUD7gE9YQz1

Dacă eşti profesor şi vrei să ni te alături ca expozant te rugăm să ne scrii la [email protected]

De asemeni, în cadrul Salonului am pregătit pentru elevii de liceu trei ateliere interactive de chimie ChemGeneration (știm că sînt puține, dar sîntem limitați de timpul și de spațiul disponibile… Vom relua atelierele în toamnă, la Bucharest Science Festival 2018!). Acestea se desfăşoară în parteneriat cu profesorii și studenții Facultății de Chimie Aplicată din UPB și cu sprijinul BASF Romania.

Tot cu această ocazie vom expune şi MOBEE – Expoziția mobilă despre cutremure.

Ce sînt cutremurele, cum ne pot afecta şi ce putem să facem pentru a ne proteja de efectele lor? MOBEE, expoziția dezvoltată de Institutul Național de Fizică a Pămîntului, răspunde acestor întrebări prin intermediul tehnologiilor moderne, a exponatelor, activităţilor interactive şi a interacţiunii între oamenii de ştiinţă şi public.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/193540268106178/

Vă aşteptăm!

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 09 Mai 2018

Program:
10:00 - 13:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL