Sănătate și Stare de Bine pentru Mămici cu Pitici. 28 Octombrie – Eveniment gratuit @ Cluj-Napoca

Sâmbătă 28 Octombrie 2023
Cluj-Napoca

Eveniment gratuit dedicat mămicilor cu pitici, realizat într-o atmosferă vesela și jucăușă la Centrul Minions’ Land din cartierul Borhanci.

🌈In cadrul acestui eveniment, copii se juca iar mămicile vor beneficia de informații valoroase despre îngrijirea casei și familiei într-un mod sigur și sănătos, precum și cum să-si mențina echilibrul emoțional în această perioadă plină de schimbări.

🌟Beneficiezi de idei noi de a-ți îmbunătăți rutina de îngrijire a tuturor membrilor familiei și de a descoperi produsele de calitate, create cu grijă pentru sănătatea și confortul tău.

Vei avea ocazia să interacționezi cu alti părinți și să împărtășești experiențe și sfaturi prețioase. Vei fi înconjurată de o comunitate de mămici care înțeleg perfect provocările și bucuriile maternității.

📍Minions Land, Cluj Napoca, str Istvan Bocskai Nr 4 – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/864723521854442

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 28 Octombrie 2023

Program:
De la 16:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL