Săptămâna Europeană a Educației Democratice în Timișoara – Ed. II

10-15 May 2019
Timisoara

Scoala Babel va invita sa degustati alaturi de partenerii sai din Olanda si Belgia ingredientele ce fac posibile starea de bine si implicarea copiilor la scoala.

De trei ani, vedem zi de zi ca scoala poate fi o bucurie!

E nevoie de pregatire, viziune, metode si mult dialog – lucruri pe care Invatarea Experientiala le pune la dispozitie prin expertiza construita de-a lungul a peste 40 de ani in jurul Universitatii din Leuven (Belgia) si in jurul scolilor experientiale olandeze.

Avem bucuria sa ii avem invitati la SEED 2 pe
– doi dintre leaderii centrului de formare in Invatare Experientiala CEGO (Universitatea din Leuven) – Ludo Heylen (director CEGO) si Ivan van Gucht (cercetator si consilier in inovatie scolara CEGO)
– coordonatoarea Centrului Olandez pentru Stare de Bine si Implicare in Scoli (Tweemonds)- Suze Roelofs.

Acestia lucreaza zi de zi alaturi de profesorii din Belgia si Olanda la transformarea scolilor in spatii de invatare ce sustin autonomia, relatiile armonioase si competentele de viata ale copiilor.

In weekendul 10-12 mai, ei au ales sa lucreze cu toti profesorii romani ce au convingerea ca se poate altfel, ca e in puterea lor sa aduca starea de bine si implicarea copiilor in procesul de invatare din fiecare scoala.

In perioada 13-15 mai, profesorii si membrii fondatori ai Scolii Babel vor impartasi in cadrul atelierelor practice si turului ghidat al scolii metode prin care Invatarea Experientiala alaturi de Comunicarea Nonviolenta au devenit parte esentiala a unui mediu inovativ de invatare in Romania – Scoala Gimnaziala Babel.

Ne dorim ca acest eveniment sa fie accesibil cat mai multor persoane. Cu toate acestea, locurile sunt limitate iar costurile implicate in organizarea unui astfel de eveniment vor fi acoperite si prin investitia pe care tu o vei face. Astfel, taxele de participare sunt:

Participare la intreg evenimentul 10-15 mai – 250 RON (participare individuala) 200 RON (participare grup -mai mult de trei persoane)
Participare doar la evenimentele din weekend 10-12 mai – 190 RON (participare individuala), 150 RON (participare grup- mai mult de trei persoane)

Pentru exprimarea intentiei de a participa la acest eveniment este necesara completarea formularului de mai jos
https://goo.gl/forms/uZh2IXJspYK4Wqji2

Te asteptam cu mult entuziasm, draga profesor ce crezi ca poti face o diferenta in clasa sau in scoala ta!

Unde? Scoala Babel, Str. 1 Decembrie 1918, nr. 93, Timisoara

Detalii Eveniment

Perioada:
10-15 May 2019

Orasul:
Timisoara

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Timisoara!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL