Scoala de Actorie, Film si TV MiniArtShow by Ioana Ginghina va asteapta la cursuri din octombrie!

București

Teatrul este o metoda de educatie, care poate interveni in formarea unui tanar, atunci cand invatamantul clasic nu este suficient. Tocmai de aceea, incepand cu anul 2013, MiniArtShow by Ioana Ginghina a creat Scoala de Actorie, Film si Tv.

Impartite in 3 module, a cate 12 sedinte, cursurile sunt menite sa ofere copiilor cunostintele necesare din lumea magica a actoriei, atat prin teorie, cat si prin practica.

Mai mult decat atat, cele trei module sunt create special pentru a contribui la dezvoltarea anumitor aspecte ale personalitatii copiilor, prin: creşterea nivelului de focalizare a atenţiei; extinderea volumului de memorare verbală şi vizuală, promptitudinea reactiei; capacitatea de concentrare; cresterea abilitatii de a exprima propriile emotii si de autocontrol a reactiilor de furie si impulsivitate.

Fiecare modul reprezinta o etapa de invatare. Astfel, primul modul, “Actorie si Improvizatie”, include tehnici de respiratie și dictie, improvizatie, miscare si atitudine scenica, gestionarea emotiilor, studiu pe baza textului, pregatirea unui spectacol de teatru, reprezentatii pe scena.

In cadrul celui de-al doilea modul, “Pregatim o piesa de teatru”, cursantii vor lucra alaturi de scenarist si regizor, pentru a pune in scena o piesa de teatru. Vor colabora la realizarea scenariului, dar si a costumelor si decorului, vor lucra în echipa, invatand totodata cum sa pregateasca un rol si sa asimileze un personaj, utilizand tehnicile si notiunile predate in modulul anterior.

Cel de-al treilea modul “Facem un scurt metraj”, asa cum sugereaza si titlul, consta in realizarea unui scurt metraj, de data aceasta cu o echipa profesionista mai extinsa, ce va cuprinde: actori profesionisti, regizori, scenaristi si scenografi cu experienta in lumea filmului.

Scoala de Actorie, Film si Tv MiniArtshow by Ioana Ginghina a produs deja doua scurt metraje (“Conversatie” si “Petrecerea”, pe care le puteti viziona pe canalul de youtube “Miniartshow”), dar si piese de teatru si isi asteapta noii cursanti din luna octombrie, cu un modul de incepatori si unul de avansati, ce vor debuta pe 5, respectiv 7 octombrie. Cursurile vor avea loc de la ora 18:00 la 19:30, la Scoala de Muzica si Arte nr. 3.Detalii si inscrieri la Scoala de Actorie, Film si TV MiniArtShow by Ioana Ginghina

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU